kajmeran Hectopat Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2020 #1 Masaüstü kablo ile telefon Wi-Fi ile giriyor ama laptopum girmiyor. İnternet yok başka Wi-Fi'yi denedim giriyor, sorun ne olabilir?
Masaüstü kablo ile telefon Wi-Fi ile giriyor ama laptopum girmiyor. İnternet yok başka Wi-Fi'yi denedim giriyor, sorun ne olabilir?
Fatikeps Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2020 #2 kajmeran dedi: Masaüstü kablo ile telefon Wi-Fi ile giriyor ama laptopum girmiyor. İnternet yok başka Wi-Fi'yi denedim giriyor, sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Sürücülerle alakalıdır muhtemelen, laptopun sitesinden sunucuları bulabilirsin sanırım. Laptopunu kabloyla bağlamayı dene.
kajmeran dedi: Masaüstü kablo ile telefon Wi-Fi ile giriyor ama laptopum girmiyor. İnternet yok başka Wi-Fi'yi denedim giriyor, sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Sürücülerle alakalıdır muhtemelen, laptopun sitesinden sunucuları bulabilirsin sanırım. Laptopunu kabloyla bağlamayı dene.
Q Quinttet Kilopat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2020 #3 Driver varsa güncelleyebilirsiniz.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 6 Temmuz 2020 #4 kajmeran dedi: Masaüstü kablo ile telefon Wi-Fi ile giriyor ama laptopum girmiyor. İnternet yok başka Wi-Fi'yi denedim giriyor, sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi adaptörü sıkıntılı olabilir Driver sıkıntısı olabilir.
kajmeran dedi: Masaüstü kablo ile telefon Wi-Fi ile giriyor ama laptopum girmiyor. İnternet yok başka Wi-Fi'yi denedim giriyor, sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi adaptörü sıkıntılı olabilir Driver sıkıntısı olabilir.
kajmeran Hectopat Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2020 #5 Fatikeps dedi: Sürücülerle alakalıdır muhtemelen, laptopun sitesinden sunucuları bulabilirsin sanırım. Laptopunu kabloyla bağlamayı dene. Genişletmek için tıkla... Bağladım yine yok masaüstü PC'de girebiliyorum fakat arkadaşımın internetine bağlanıp girebiliyorum. Şükrü Ali Ögel dedi: Wi-Fi adaptörü sıkıntılı olabilir Driver sıkıntısı olabilir. Genişletmek için tıkla... başka yerde wifi ile baglanabiliyorum cozemedim bu işi
Fatikeps dedi: Sürücülerle alakalıdır muhtemelen, laptopun sitesinden sunucuları bulabilirsin sanırım. Laptopunu kabloyla bağlamayı dene. Genişletmek için tıkla... Bağladım yine yok masaüstü PC'de girebiliyorum fakat arkadaşımın internetine bağlanıp girebiliyorum. Şükrü Ali Ögel dedi: Wi-Fi adaptörü sıkıntılı olabilir Driver sıkıntısı olabilir. Genişletmek için tıkla... başka yerde wifi ile baglanabiliyorum cozemedim bu işi