M muhtarbey Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar internet var kablo değiştirdim sorun düzelmedi internet var ama yok gözüküyor modemde sıkıntı yok Wi-Fi'den yazıyorum şu an ne yaptıysam olmadı. Nasıl çözeceğim bu durumu? Dosya Ekleri IMG_20220908_221715.jpg 64,8 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaşlar internet var kablo değiştirdim sorun düzelmedi internet var ama yok gözüküyor modemde sıkıntı yok Wi-Fi'den yazıyorum şu an ne yaptıysam olmadı. Nasıl çözeceğim bu durumu?
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 8 Eylül 2022 #2 Simgeye sağ tıklayınız > sorun gider seçeneğini seçiniz.
M muhtarbey Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #3 Alfa Prime dedi: Simgeye sağ tıklayınız > sorun gider seçeneğini seçiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim defalarca olmadi
Alfa Prime dedi: Simgeye sağ tıklayınız > sorun gider seçeneğini seçiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim defalarca olmadi
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 8 Eylül 2022 #4 muhtarbey dedi: Denedim defalarca olmadi Genişletmek için tıkla... Denetim Masası > Ağ ve Internet >Ağ Bağlantıları Görsel paylaşınız. Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcılarının SS paylaşınız.
muhtarbey dedi: Denedim defalarca olmadi Genişletmek için tıkla... Denetim Masası > Ağ ve Internet >Ağ Bağlantıları Görsel paylaşınız. Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcılarının SS paylaşınız.
M muhtarbey Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #5 Alfa Prime dedi: Denetim Masası > Ağ ve Internet >Ağ Bağlantıları Görsel paylaşınız. Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcılarının SS paylaşınız. Genişletmek için tıkla... Buyrun hocam Dosya Ekleri IMG_20220908_225420.jpg 120,5 KB · Görüntüleme: 24
Alfa Prime dedi: Denetim Masası > Ağ ve Internet >Ağ Bağlantıları Görsel paylaşınız. Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcılarının SS paylaşınız. Genişletmek için tıkla... Buyrun hocam
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 8 Eylül 2022 #6 muhtarbey dedi: Buyurun hocam Genişletmek için tıkla... Ünlem olarak işaretli olanın sağtık özellikler panosunun SS paylaşınız.
muhtarbey dedi: Buyurun hocam Genişletmek için tıkla... Ünlem olarak işaretli olanın sağtık özellikler panosunun SS paylaşınız.
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #7 muhtarbey dedi: Buyurun hocam. Genişletmek için tıkla... İnternet kartınız arızalı.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 8 Eylül 2022 #8 muhtarbey dedi: Hocam Instagram veya wp var mı? Genişletmek için tıkla... Tekrardan sağ tıklayarak cihazı kaldır seçeneğiniz seçiniz. Sorar ise; sürücü yazılımını sil seçeneğini işaretleyiniz. Sistemi yeniden başlatın ve hala ünlem işareti veriyor mu kontrol ediniz. Son düzenleme: 8 Eylül 2022
muhtarbey dedi: Hocam Instagram veya wp var mı? Genişletmek için tıkla... Tekrardan sağ tıklayarak cihazı kaldır seçeneğiniz seçiniz. Sorar ise; sürücü yazılımını sil seçeneğini işaretleyiniz. Sistemi yeniden başlatın ve hala ünlem işareti veriyor mu kontrol ediniz.
M muhtarbey Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #9 Alfa Prime dedi: Tekrardan sağ tıklayarak cihazı kaldır seçeneğiniz seçiniz. Sorar ise; sürücü yazılımını sil seçeneğini işaretleyiniz. Sistemi yeniden başlatın ve hala ünlem işareti veriyor mu kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor
Alfa Prime dedi: Tekrardan sağ tıklayarak cihazı kaldır seçeneğiniz seçiniz. Sorar ise; sürücü yazılımını sil seçeneğini işaretleyiniz. Sistemi yeniden başlatın ve hala ünlem işareti veriyor mu kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor