BayKafalar Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #1 Yaklaşık 2 aydır olan bir sorun bu. İnternete girebiliyorum Google Opera vs dosya indirebiliyorum ama Steam Epic Games ESET antivirüs gibi uygulamaları (sonradan internet ile dosya indiren uygulamalar) internet erişiminiz yok diyor. Dosya Ekleri resim_2024-06-27_105035262.png 90 KB · Görüntüleme: 58
Yaklaşık 2 aydır olan bir sorun bu. İnternete girebiliyorum Google Opera vs dosya indirebiliyorum ama Steam Epic Games ESET antivirüs gibi uygulamaları (sonradan internet ile dosya indiren uygulamalar) internet erişiminiz yok diyor.
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.515 Makaleler 1 Çözümler 15 27 Haziran 2024 #2 ISS'nizde aile profili vs. hizmetler açıksa ondan kaynaklanıyor olabilir.
BayKafalar Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #3 Jynaris dedi: ISS'nizde aile profili vs. hizmetler açıksa ondan kaynaklanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Valorant kurmayı denedim az önce sorunsuz kuruldu.
Jynaris dedi: ISS'nizde aile profili vs. hizmetler açıksa ondan kaynaklanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Valorant kurmayı denedim az önce sorunsuz kuruldu.
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.515 Makaleler 1 Çözümler 15 27 Haziran 2024 #4 BayKafalar dedi: Valorant kurmayı denedim az önce sorunsuz kuruldu. Genişletmek için tıkla... VPN, Proxy gibi bir şey kullanıyor musunuz?
BayKafalar dedi: Valorant kurmayı denedim az önce sorunsuz kuruldu. Genişletmek için tıkla... VPN, Proxy gibi bir şey kullanıyor musunuz?
BayKafalar Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #5 Jynaris dedi: VPN, proxy gibi bir şey kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ondan şüphelendim bende daha bu sabah format attım durum aynı kullanmıyorum.
Jynaris dedi: VPN, proxy gibi bir şey kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ondan şüphelendim bende daha bu sabah format attım durum aynı kullanmıyorum.
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.515 Makaleler 1 Çözümler 15 27 Haziran 2024 #6 BayKafalar dedi: Ondan şüphelendim bende daha bu sabah format attım durum aynı kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Modeminize reset atmayı deneyin. Yine olmazsa müşteri hizmetleriyle görüşün bence.
BayKafalar dedi: Ondan şüphelendim bende daha bu sabah format attım durum aynı kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Modeminize reset atmayı deneyin. Yine olmazsa müşteri hizmetleriyle görüşün bence.
BayKafalar Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #7 Jynaris dedi: Modeminize reset atmayı deneyin. Yine olmazsa müşteri hizmetleriyle görüşün bence. Genişletmek için tıkla... Reset işe yaramadı müşteri hizmetleriyle görüşeceğim.
Jynaris dedi: Modeminize reset atmayı deneyin. Yine olmazsa müşteri hizmetleriyle görüşün bence. Genişletmek için tıkla... Reset işe yaramadı müşteri hizmetleriyle görüşeceğim.