alwaez0 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 İnternetim var gözüküyor fakat Windows güncelleyemiyorum OneDrive giremiyorum, Steam'i yükleyince çevrim dışı mod diyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (2).png 64,3 KB · Görüntüleme: 42 Ekran Görüntüsü (3).png 193,8 KB · Görüntüleme: 47
İnternetim var gözüküyor fakat Windows güncelleyemiyorum OneDrive giremiyorum, Steam'i yükleyince çevrim dışı mod diyor.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 29 Haziran 2021 #2 Kabloyla bağladınız sanırım. Modemin diğer çıkışına takmayı deneyin.
alwaez0 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #3 Açıklayıcı bir şekilde Anlatabilirmisin. alwaez0 dedi: Açıklayıcı bir şekilde Anlatabilirmisin. Genişletmek için tıkla... Falsey dedi: Kabloyla bağladınız sanırım. Modemin diğer çıkışına takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilecek var mı? Açıklayıcı bir şekilde anlatabilirmisin Falsey dedi: Kabloyla bağladınız sanırım. Modemin diğer çıkışına takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 30 Haziran 2021
Açıklayıcı bir şekilde Anlatabilirmisin. alwaez0 dedi: Açıklayıcı bir şekilde Anlatabilirmisin. Genişletmek için tıkla... Falsey dedi: Kabloyla bağladınız sanırım. Modemin diğer çıkışına takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilecek var mı? Açıklayıcı bir şekilde anlatabilirmisin Falsey dedi: Kabloyla bağladınız sanırım. Modemin diğer çıkışına takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla...