İnternet VDSL / ADSL çekmiyor

eren4564

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba internetim 1-2 aydır VDSL ADSL limitsiz 50Mbps alıyordum ve bazı okuduğum yerlerde 35'e 24e düşürün gibisinden söylemler aldım ve 35'e düşürdüm yine git geller oluyor döngü haline girdi resmen bu ve şu an DSL link bilgilerim bunlar bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

1732816785426.png

Dosya Ekleri

• 1732816795655.png
    1732816795655.png
    22 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba internetim 1-2 aydır VDSL ADSL limitsiz 50Mbps alıyordum ve bazı okuduğum yerlerde 35'e 24e düşürün gibisinden söylemler aldım ve 35'e düşürdüm yine git geller oluyor döngü haline girdi resmen bu ve şu an DSL link bilgilerim bunlar bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Eki Görüntüle 2362297

Paylaştığınız sayfanın en alt kısımlarında CRC ve fec hataları gözükmekte hocam. O değerleri atabilir misiniz? Bir de modem kaç saattir açık?

Dosya Ekleri

• resim_2024-11-28_221352716.png
    resim_2024-11-28_221352716.png
    28,4 KB · Görüntüleme: 24

CRC hatası 20 dakika için fazla hocam. Bu hata 1000'leri bulunca hattınız düşer sonra tekrar gelir. Hat zayıflamanız iyi aslında kablolarda bir sorun yok gibi.

Superonline'ın vermiş olduğu ZTE H168 modemini kullanıyorsunuz büyük ihtimal. ZTE H168'i bende yaklaşık 2 yıl kullandım. Bu modem kronik bir şekilde CRC hatasını bol basar. Bundan dolayı da internetiniz kopar.

Size tavsiye olarak ikinci modeminiz varsa onunla denemenizi, eğer yoksa da bütçenize bağlı yeni bir VDSL modem almanızı tavsiye ederim.

CRC hatası 20 dakika için fazla hocam. Bu hata 1000'leri bulunca hattınız düşer sonra tekrar gelir. Hat zayıflamanız iyi aslında kablolarda bir sorun yok gibi.

Superonline'ın vermiş olduğu ZTE H168 modemini kullanıyorsunuz büyük ihtimal. ZTE H168'i bende yaklaşık 2 yıl kullandım. Bu modem kronik bir şekilde CRC hatasını bol basar. Bundan dolayı da internetiniz kopar.

Size tavsiye olarak ikinci modeminiz varsa onunla denemenizi, eğer yoksa da bütçenize bağlı yeni bir VDSL modem almanızı tavsiye ederim.
eski bir H168 ile başlayan bir modemim vardi ama onu taktıgımda internet gelmiyor hocam onu takayım mı tekrardan o huwai mi neydi ama

İnternet eski modemde olmuyorsa denemeyin hiç hocam. Bütçenize bağlı yeni veya ikinci el bir VDSL modem alın bence.
bu yeni bir modem yani 5-6 ay olmuşsa olmuştur hocam tavsiye ettiğiniz bir modem varmı bütcem birazcık düşük şimdi olmama ihtimalide var git gel yaptığı zzaman hat zayıflaması 12.1 oluyor yani değişiklik gosterıyor o dsl link bilgisinde

Bu yeni bir modem yani 5-6 ay olmuşsa olmuştur hocam tavsiye ettiğiniz bir modem var mı bütçem birazcık düşük şimdi olmama ihtimalide var git gel yaptığı zzaman hat zayıflaması 12.1 oluyor yani değişiklik gosterıyor o DSL link bilgisinde.

ZyXEL VMG3625 t-50b modemin ikinci ellerini 1000 TL civarında temizlerini bulabilirsiniz hocam. Güzel cihazdır işinizi rahatlıkla görebilir.
Hat zayıflaması modem XDSL'i sıfırladığı için değişebilir hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı