İnternet VDSL / ADSL çekmiyor

dediğim gibi modem 3-5 aylık ve şu sorunlar modemde olduğunumu söylüyorsunuz peki bu çıkış gücü gürültü sınırı nasıl hocam?

Dediğim gibi modem 3-5 aylık ve şu sorunlar modemde olduğunu mu söylüyorsunuz Eki Görüntüle 2362429 peki bu çıkış gücü gürültü sınırı nasıl hocam?

Çıkış gücü ve gürültü sınırınız download tarafında problem yok hocam. Upload kısmında ise biraz düşük kalmış.

Altyapı sorgulaması yaptığınızda, santrale uzaklık ve ulaşılabilir hız için hangi değerler çıkmakta?

turknet 74mbps gosterıyor şuan turkcel kullanıyorum 50den 35'e düşürdüm belki altyapı desteklemez diye ama sorun yine duzelmedı hocam

TurkNet 74Mbps gosterıyor şu an Turkcell kullanıyorum 50'den 35'e düşürdüm belki altyapı desteklemez diye ama sorun yine duzelmedı hocam.

Upload kısmının da 12 Mbps'de kalması biraz garip aslında hocam. Binanız kaç yıllık ve kaçıncı katta oturuyorsunuz? Bina içindeki ankastreden modemi test etmek şansınız var mı?

Upload kısmının da 12 Mbps'de kalması biraz garip aslında hocam. Binanız kaç yıllık ve kaçıncı katta oturuyorsunuz? Bina içindeki ankastreden modemi test etmek şansınız var mı?
upload 5 ve 6. kat bina 8. yılımız

bina 8 yaşında
Bina 8 yaşında mı hocam yani? Bir de modemi bina girişindeki ankastre de test etme şansınız var mı?
bina 8 yaşında hocam ama onu nasıl yapabilirim bilmniyorum

Bina 8 yaşında mı hocam yani? Bir de modemi bina girişindeki ankastre de test etme şansınız var mı?
şuan böyle bir değişim olmuş sonuc ne hocam sizce

Son düzenleme:
Bina 8 yaşında.

Bina 8 yaşında hocam ama onu nasıl yapabilirim bilmniyorum.

Eki Görüntüle 2362505 şu an böyle bir değişim olmuş sonuç ne hocam sizce.

8 sene de çok fazla bir süre değil hocam. Sizin modemin girişindeki kabloda bantla yapılan ek var mı?
Bina girişinden kontrol için elektrik alabileceğiniz komşunuz vs var mı hocam?

8 sene de çok fazla bir süre değil hocam. Sizin modemin girişindeki kabloda bantla yapılan ek var mı?
Bina girişinden kontrol için elektrik alabileceğiniz komşunuz vs var mı hocam?
komşu işi baştan iptal hocam o çok sıkıntılı bantla yapılan ek yok hocam

komşu işi baştan iptal hocam o çok sıkıntılı bantla yapılan ek yok hocam

bu şuan iyi mi kotu mu hocam

Komşu işi baştan iptal hocam o çok sıkıntılı bantla yapılan ek yok hocam.

Modemin aşağıda testi için 5V 1amper enerji lazım hocam.
Türk Telekom saha ekibinin elinde ölçüm cihazları var. Onlar daha pratik oluyor ancak Superonline TT'yi yönlendirir mi onu bilemiyorum.

Komşu işi baştan iptal hocam o çok sıkıntılı bantla yapılan ek yok hocam.

Eki Görüntüle 2362515

Bu şu an iyi mi kotu mu hocam.

1000 değerini görmeyince sorun olmaz hattınız kopmaz hocam. Ama eğer modemi iki günde bir kapatıp açmazsanız hatalar birikir ve internetiniz kopar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…