İnternet ve bağlantı kopuyor

Oyunlarda sürekli bağlantım kopuyor. Oyundan atılıyorum yada karakterler donuyor. Hız değerlerim aşağıda. WİFİ adapter olarak TP-LINK TL-WN821N kullanıyorum. Bu adaptörü yaklaşık olarak 7-8 senedir kullanıyorum. Modem olarak Zyxel kullanıyorum. Modem değişikli nedeniyle elimden geldiğimce kendim kurmaya çalıştım. Sizce eksik veya yanlış bir ayar mı yaptım? Normalde test sonuçlarım aşağıdaki gibi. Ama dediğim gibi oyunlarda bağlantı problemi yaşıyorum.

internertsorunu.png

Oyunlarda sürekli bağlantım kopuyor. Oyundan atılıyorum ya da karakterler donuyor. Hız değerlerim aşağıda. Wi-Fi adapter olarak TP-Link TL-WN821n kullanıyorum. Bu adaptörü yaklaşık olarak 7-8 senedir kullanıyorum. Modem olarak ZyXEL kullanıyorum. Modem değişikli nedeniyle elimden geldiğimce kendim kurmaya çalıştım. Sizce eksik veya yanlış bir ayar mı yaptım? Normalde test sonuçlarım aşağıdaki gibi. Ama dediğim gibi oyunlarda bağlantı problemi yaşıyorum.

Eki Görüntüle 927608

Bende de TP-Link WN822n var beni de kopartıyor ben telefondan bağlayıp kullanıyorum sıkıntısızca senin sorununda Wi-Fi adapter büyük ihtimal.

Öncelikle kopma olayı Wi-Fi adaptöründe mi yoksa modemde mi bunu bulman lazım en kolay yolu masaüstü kopunca telefondan internete gir bakalım bağlantı var mı Wi-Fi'de Wi-Fi'de ise adaptörü değiştir eğer modemden ise kapındaki telefon kutusundan dairene kadar olan tesisatı kontrol ettir tesisatta sorun yok ise arıza kaydı bırak düzeltsinler.

Öncelikle kopma olayı Wi-Fi adaptöründe mi yoksa modemde mi bunu bulman lazım en kolay yolu masaüstü kopunca telefondan internete gir bakalım bağlantı var mı Wi-Fi'de Wi-Fi'de ise adaptörü değiştir eğer modemden ise kapındaki telefon kutusundan dairene kadar olan tesisatı kontrol ettir tesisatta sorun yok ise arıza kaydı bırak düzeltsinler.
Hocam saniyeyle bağlantı kopuyor o arada kontrol edemem. Şuanda CS:GO, CS .16 ve Valorant oynuyorum. Gerçi oynayamıyorum desem yeridir. Yukarıda gördüğünüz değerleri alıyorum. Fakat oyunda her 10-15 saniyede Ping'im 500'lere çıkıyor, düzelıyor, çıkıyor ve düzelıyor. Donanımda veya ISS kaynaklı bir sorun olduğunu tespit eden bir program var mı?
Screenshot_5.png

Ayarları düzgün bir şekilde yapmış mıyım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı