J Jextra Decapat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #1 Merhaba bilgisayarımda hiçbir şey yapamıyorum, aygıt yöneticisi böyle. Bu taraftan driver ı seçip güncelle desem bile olmuyor. İnternet olmadığı için hata veriyor.
Merhaba bilgisayarımda hiçbir şey yapamıyorum, aygıt yöneticisi böyle. Bu taraftan driver ı seçip güncelle desem bile olmuyor. İnternet olmadığı için hata veriyor.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 29 Mart 2021 #2 Jextra dedi: Merhaba bilgisayarımda hiçbir şey yapamıyorum, aygıt yöneticisi böyle. Eki Görüntüle 947510 Bu taraftan driver ı seçip güncelle desem bile olmuyor. İnternet olmadığı için hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Ağ denetleyici üzerine sağ tıklayıp donanım kimliğini paylaşın.
Jextra dedi: Merhaba bilgisayarımda hiçbir şey yapamıyorum, aygıt yöneticisi böyle. Eki Görüntüle 947510 Bu taraftan driver ı seçip güncelle desem bile olmuyor. İnternet olmadığı için hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Ağ denetleyici üzerine sağ tıklayıp donanım kimliğini paylaşın.
J Jextra Decapat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #3 Bu. Jextra dedi: Bu. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış şeyi mi paylaştım cevap yok da. Son düzenleme: 29 Mart 2021