Y ygtbzkrt Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Şubat 2015 #11 Deniyeceğim Murat5038 dedi: O zaman bir koşu gidip usb belek ile hem Wireless hem Winrar indirip kurun. İphone'u bilgisayara bağlayınca disk içindekileri görebiliyorsan telefondan indirip indirdiğini bilgisayara atıp kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... İndirdim. Böyle bir ekran var Dosya Ekleri image.jpg 29,1 KB · Görüntüleme: 269
Deniyeceğim Murat5038 dedi: O zaman bir koşu gidip usb belek ile hem Wireless hem Winrar indirip kurun. İphone'u bilgisayara bağlayınca disk içindekileri görebiliyorsan telefondan indirip indirdiğini bilgisayara atıp kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... İndirdim. Böyle bir ekran var
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 4 Şubat 2015 #12 Şimdi o dosyanın nereye indirdiğini bulacaksın. Bilgisayara takdığında iphone diskleri gözüküyor mu?
Y ygtbzkrt Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Şubat 2015 #13 Bütün fotoğraflarım falan görünüyor ama Winrar'ın nereye indiğini bilmiyorum açıkçası Sanırsam bilgisayara itunes kurmak gerekiyor oda yok. Eee ne yapalım artık Windows 8.1 kuracağım herhalde. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2015
Bütün fotoğraflarım falan görünüyor ama Winrar'ın nereye indiğini bilmiyorum açıkçası Sanırsam bilgisayara itunes kurmak gerekiyor oda yok. Eee ne yapalım artık Windows 8.1 kuracağım herhalde.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 4 Şubat 2015 #14 ygtbzkrt dedi: Eee ne yapalım artık Windows 8.1 kuracağım herhalde. Genişletmek için tıkla... En iyisi
ygtbzkrt dedi: Eee ne yapalım artık Windows 8.1 kuracağım herhalde. Genişletmek için tıkla... En iyisi