İnternet Vergisine %50 Zam

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

İnternet bağlantısına da yansıyan Özel iletişim Vergisi’ne %50 zam geliyor. 2018’de motorlu taşıtlar vergisine yapılacak %50 zamdan sonra diğer kalemlerde yapılan artışlar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu zamlardan biri de telekomünikasyon sektörüne etki eden özel iletişim vergisi. Daha önce farklı alanlarda %25, %15 ve %5 olarak ödenene özel iletişim vergisi, 2018’den itibaren %7.5 olarak […]

İnternet Vergisine %50 Zam Technopat

Daha fazlası...

Ülkeye giriş çıkış sınır kapılarındaki tabelaları da değiştirirler artık ; Türkiye > Vergiye + Hoş Geldiniz !

Yol yaptı yol, daha dün memlekete gittik geldik sadece yol için bile 20TL otoban ücreti kesti.
Benim paramla yapılan yoldan beni parayla geçirtip iyi bir bok yemiş gibi sırıta sırıta anlatıyorlar bir de.

Yahu zammın da bir haysiyeti şerefi olur arkadaşlar. İnsan biraz utanır yüzü kızarır zam yaparken.
%40MTV vergisi zammı da geldi, nedir bu ya. Çok ağır küfür edesim geliyor, Sosyal'in kalitesini düşürmemek için zor tutuyorum kendimi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı