toryy Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart:ASUS prime b450m-k II Ram:16 GB 3600 MHz ekran kartı: RX550 4 gb işlemci:r5 1600AF Cinsiyet Diğer 29 Nisan 2025 #11 Ben Setup'u ilk mekandan taşımadan önce birkaç kere alınan/iletilen yeri görmüştüm 1000 MB yazıyordu(yetişmeyen kablo) Abim taşındığı için onun masasına geçtim ve onun kablosunu kullanmaya başladım öbür kabloya ek yapsam veri kaybı yaşar mıyım?
Ben Setup'u ilk mekandan taşımadan önce birkaç kere alınan/iletilen yeri görmüştüm 1000 MB yazıyordu(yetişmeyen kablo) Abim taşındığı için onun masasına geçtim ve onun kablosunu kullanmaya başladım öbür kabloya ek yapsam veri kaybı yaşar mıyım?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #12 toryy dedi: Ben Setup'u ilk mekandan taşımadan önce birkaç kere alınan/iletilen yeri görmüştüm 1000 MB yazıyordu(yetişmeyen kablo) Abim taşındığı için onun masasına geçtim ve onun kablosunu kullanmaya başladım öbür kabloya ek yapsam veri kaybı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Ek yapmak sağlıklı olmaz. İmkanınız varsa uzun bir CAT6 Ethernet kablosu ile deneyin.
toryy dedi: Ben Setup'u ilk mekandan taşımadan önce birkaç kere alınan/iletilen yeri görmüştüm 1000 MB yazıyordu(yetişmeyen kablo) Abim taşındığı için onun masasına geçtim ve onun kablosunu kullanmaya başladım öbür kabloya ek yapsam veri kaybı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Ek yapmak sağlıklı olmaz. İmkanınız varsa uzun bir CAT6 Ethernet kablosu ile deneyin.
toryy Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart:ASUS prime b450m-k II Ram:16 GB 3600 MHz ekran kartı: RX550 4 gb işlemci:r5 1600AF Cinsiyet Diğer 29 Nisan 2025 #13 Einstein dedi: Ek yapmak sağlıklı olmaz. İmkanınız varsa uzun bir CAT6 Ethernet kablosu ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam size zahmet niye sağlıklı olmaz onu da açıklayabilir misin?
Einstein dedi: Ek yapmak sağlıklı olmaz. İmkanınız varsa uzun bir CAT6 Ethernet kablosu ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam size zahmet niye sağlıklı olmaz onu da açıklayabilir misin?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #14 toryy dedi: Hocam size zahmet niye sağlıklı olmaz onu da açıklayabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hem sağlam olmaz. Hem de paket kaybı yaşayabilirsin. O yüzden önermem.
toryy dedi: Hocam size zahmet niye sağlıklı olmaz onu da açıklayabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hem sağlam olmaz. Hem de paket kaybı yaşayabilirsin. O yüzden önermem.
toryy Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart:ASUS prime b450m-k II Ram:16 GB 3600 MHz ekran kartı: RX550 4 gb işlemci:r5 1600AF Cinsiyet Diğer 29 Nisan 2025 #15 Einstein dedi: Hem sağlam olmaz. Hem de paket kaybı yaşayabilirsin. O yüzden önermem. Genişletmek için tıkla... Yine de 100 MB üstüne ulaşabilir miyim hız konusunda?
Einstein dedi: Hem sağlam olmaz. Hem de paket kaybı yaşayabilirsin. O yüzden önermem. Genişletmek için tıkla... Yine de 100 MB üstüne ulaşabilir miyim hız konusunda?