İnternet yavaş

288886

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ben yeni bir sistem topladım sistemdeki tüm güncellemeleri aklınıza gelebilecek her şeye yaptım benim sorunum şu oyun indirirken internet inanılmaz yavaş fakat örnek veriyorum oyun oynarken Online internet hızlı bu neden oluyor Epic Games Store üzerinden Fortnite indiriyorum internet çok yavaş yüklüyor internetle alakalı bir durum değil çünkü Xbox'tan PC geçtim Xbox üzerinde saniyede 15-12MB yüklüyordu.

Hocam Xbox'ta Mbps cinsinden gösteriyor olması lazım. Epic Games'te de 16/2'den yaklaşık 2 mb/s alıyorsanız anormal bir durum yok.

16/8*

Verdiğiniz değerlere göre 1-5,2Mb/s alıyorsanız normal bir durum değeriniz Epic Games aynı Steam gibi bant genişliğini sınırlandırıyor KB'lere düşme nedeni ev içindeki diğer cihazların kullandığı internet ne kadar fazlaysa pasta o kadar dilime bölünür.

Verdiğiniz değerlere göre 1-5,2Mb/s alıyorsanız normal bir durum değeriniz Epic Games aynı Steam gibi bant genişliğini sınırlandırıyor KB'lere düşme nedeni ev içindeki diğer cihazların kullandığı internet ne kadar fazlaysa pasta o kadar dilime bölünür.

Merhaba işte 1-5,2Mb/s alman gerek diyorsunuz bazen 000KB 100-250 arası stabil KB oluyor evde 2 telefon bağlı onun dışında bir şey yok.

Merhaba işte 1-5,2Mb/s alman gerek diyorsunuz bazen 000KB 100-250 arası stabil KB oluyor evde 2 telefon bağlı onun dışında bir şey yok.
O bazen dediğiniz durum her iki telefon, 1080p video izlerse veya indirme yaparsa trafik oluşur, bu durumda hız kaybına sebep olur. Eğer telefonlar kullanılmıyor ama durum hala böyle diyorsanız modem arayüzünüzden bağlı cihazları kontrol edin. Sorununuz devam ederse ISS destek talebi oluşturabilirsiniz.

Xbox'ta herkeste öyle. Bir yerde Xbox'ta 100Mbps internet ile güncelleme yapıyordum. 67 MB/s gösteriyor. Orada yanlış yazıyor. Malum 100Mbps internet en fazla 12.5 bilemedin 13 MB/s demektir. Xbox'ta Mbps yerine MB/s yazıyor. 67 MB/s olsa 530 küsur Mbps demek oluyor. Tarifeyi bırakın altyapı desteklemiyordu zaten, imkansız.

Bu durumda müşteri hizmetlerini arayıp konuşmanız lazım. Bu durumdan bahsedin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı