Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.820 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #1 PC internet yavaşken yeniden başlatınca internet hızı artıyor. Sebebi nedir bunun?
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 1 Mayıs 2022 #2 Luvyan dedi: PC internet yavaşken yeniden başlatınca internet hızı artıyor. Sebebi nedir bunun? Genişletmek için tıkla... İnternet driverini güncelledikten sonra mı oldu.
Luvyan dedi: PC internet yavaşken yeniden başlatınca internet hızı artıyor. Sebebi nedir bunun? Genişletmek için tıkla... İnternet driverini güncelledikten sonra mı oldu.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.820 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #3 Dyrothbrk dedi: İnternet driverini güncelledikten sonra mı oldu. Genişletmek için tıkla... yok birşey güncellmedim internetle ilgili virüste yok diyor resetledim pc bakıcam oluyomu diye
Dyrothbrk dedi: İnternet driverini güncelledikten sonra mı oldu. Genişletmek için tıkla... yok birşey güncellmedim internetle ilgili virüste yok diyor resetledim pc bakıcam oluyomu diye