O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 24 Ekim 2023 #21 tohatsu dedi: Hız testlerinde sorun yok ama Twitter'a erişemiyorum, Google Maps açamıyorum. Sanırım tüm ülkenin yurtdışı çıkışlarında sorun var. Genişletmek için tıkla... Twitter asla açılmıyor. İki maç haberi bakacağız zehir ettiler. Bir de hayvan gibi para ödüyoruz bu hizmete.
tohatsu dedi: Hız testlerinde sorun yok ama Twitter'a erişemiyorum, Google Maps açamıyorum. Sanırım tüm ülkenin yurtdışı çıkışlarında sorun var. Genişletmek için tıkla... Twitter asla açılmıyor. İki maç haberi bakacağız zehir ettiler. Bir de hayvan gibi para ödüyoruz bu hizmete.
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.495 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ekim 2023 #22 Superonline kullanıyorum ama şuan bir yavaşlık yok bende.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #23 Evet bende de oyle.
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 22 24 Ekim 2023 #24 Türk Telekom'da sıkıntı yok. Altyapınızla kaynaklı olabilir, firmalara suç atmayın. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2023
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #25 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Türk Telekom da sıkıntı yok. Altyapınızla kaynaklı olabilir firmalara suç atmayın. Genişletmek için tıkla... Burada kac kiside olmus 3-4 saattir boyle.
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Türk Telekom da sıkıntı yok. Altyapınızla kaynaklı olabilir firmalara suç atmayın. Genişletmek için tıkla... Burada kac kiside olmus 3-4 saattir boyle.
Tavasapi Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.156 Makaleler 3 Çözümler 5 24 Ekim 2023 #26 Acayip yavaş. Müşteriyle bir kaç gblık dosya alış verişi yapmamız lazım. Gönderirken sıkıntı yok ama alırken süründürüyor. Hız testimde de sıkıntı yok halbuki...
Acayip yavaş. Müşteriyle bir kaç gblık dosya alış verişi yapmamız lazım. Gönderirken sıkıntı yok ama alırken süründürüyor. Hız testimde de sıkıntı yok halbuki...
tohatsu Megapat Katılım 10 Şubat 2017 Mesajlar 431 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #27 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Türk Telekom'da sıkıntı yok. Altyapınızla kaynaklı olabilir, firmalara suç atmayın. Genişletmek için tıkla... Benim yurtdışı çıkışlarım TürkNet, ama o bile girmiyor, Süperonline ile de sorun yaşayanlar var. Bir sorun olduğu aşikar, yokmuş gibi davranmayın.
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Türk Telekom'da sıkıntı yok. Altyapınızla kaynaklı olabilir, firmalara suç atmayın. Genişletmek için tıkla... Benim yurtdışı çıkışlarım TürkNet, ama o bile girmiyor, Süperonline ile de sorun yaşayanlar var. Bir sorun olduğu aşikar, yokmuş gibi davranmayın.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 24 Ekim 2023 #28 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Türk Telekom'da sıkıntı yok. Altyapınızla kaynaklı olabilir, firmalara suç atmayın. Genişletmek için tıkla... Dağda yaşamıyorum tam şehrin ortasındayım yani en işlek yer bir zahmet düzgün altyapısı olsun değil mi?
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Türk Telekom'da sıkıntı yok. Altyapınızla kaynaklı olabilir, firmalara suç atmayın. Genişletmek için tıkla... Dağda yaşamıyorum tam şehrin ortasındayım yani en işlek yer bir zahmet düzgün altyapısı olsun değil mi?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #29 FalconPolat dedi: Kablonet. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorunum yok benim.
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 22 24 Ekim 2023 #30 Kullanıcı311 dedi: Hiçbir sorunum yok benim. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın da yok sorun olabilir ama tüm ülkede yok yani. Ve sağlayıcılarda
Kullanıcı311 dedi: Hiçbir sorunum yok benim. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın da yok sorun olabilir ama tüm ülkede yok yani. Ve sağlayıcılarda