Yami Yugi Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 46 Yer Mısır Daha fazla Sistem Özellikleri RTX™ 4060 - Ryzen 5 7640HS - DDR5 16 GB Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #31 Kablonet kullanıyorum internetimin hız değerleri yüksekti ama pingim çok fazlaydı. LoL EUNE de 45 Ping alıyorken, 250/350 Ping almaya başladım
Kablonet kullanıyorum internetimin hız değerleri yüksekti ama pingim çok fazlaydı. LoL EUNE de 45 Ping alıyorken, 250/350 Ping almaya başladım
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 24 Ekim 2023 #32 VPN ile falanda denedim çözüm yok arkadaşlar, bekleyeceğiz.
Feick Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 474 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #33 Comnet kullananlar için sıradan bir akşam sorunsuz 10 gün internet kullanınca seviniyorum Comnet pişmanlıktır kullanmayın kullandırmayın.
Comnet kullananlar için sıradan bir akşam sorunsuz 10 gün internet kullanınca seviniyorum Comnet pişmanlıktır kullanmayın kullandırmayın.
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 24 Ekim 2023 #34 FalconPolat dedi: Bende de yavaş çok pis sövdürdü çok, maçı izleyemedik. Genişletmek için tıkla... İyi ki izleyememişsiniz çok sövdürdüler çok. Superonline kullanıyorum şahsen bir problem yok.
FalconPolat dedi: Bende de yavaş çok pis sövdürdü çok, maçı izleyemedik. Genişletmek için tıkla... İyi ki izleyememişsiniz çok sövdürdüler çok. Superonline kullanıyorum şahsen bir problem yok.
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 24 Ekim 2023 #35 Bu sefer daha genel bir sorun var, bende hiç sorun olmazdı. Feick dedi: Comnet kullananlar için sıradan bir akşam sorunsuz 10 gün internet kullanınca seviniyorum Comnet pişmanlıktır kullanmayın kullandırmayın. Genişletmek için tıkla...
Bu sefer daha genel bir sorun var, bende hiç sorun olmazdı. Feick dedi: Comnet kullananlar için sıradan bir akşam sorunsuz 10 gün internet kullanınca seviniyorum Comnet pişmanlıktır kullanmayın kullandırmayın. Genişletmek için tıkla...
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.631 Makaleler 21 Çözümler 97 24 Ekim 2023 #36 ardacn60 dedi: İyi ki izleyememişsiniz çok sövdürdüler çok. Superonline kullanıyorum şahsen bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Oyunu yarıda bıraktık boşu boşuna gitti 2 saat çöpe.
ardacn60 dedi: İyi ki izleyememişsiniz çok sövdürdüler çok. Superonline kullanıyorum şahsen bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Oyunu yarıda bıraktık boşu boşuna gitti 2 saat çöpe.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 24 Ekim 2023 #37 Türknet kullanıyorum. Twitter yavaş ama onun dışında her şey normal görünüyor.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.631 Makaleler 21 Çözümler 97 24 Ekim 2023 #38 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Türk Telekom'da sıkıntı yok. Altyapınızla kaynaklı olabilir, firmalara suç atmayın. Genişletmek için tıkla... Buradaki bir sürü adam yalan söylüyor sen doğrusun tek.
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Türk Telekom'da sıkıntı yok. Altyapınızla kaynaklı olabilir, firmalara suç atmayın. Genişletmek için tıkla... Buradaki bir sürü adam yalan söylüyor sen doğrusun tek.
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 22 24 Ekim 2023 #39 FalconPolat dedi: Buradaki bir sürü adam yalan söylüyor sen doğrusun tek. Genişletmek için tıkla... Ben yalan demedim neden yanlış anlıyorsunuz bende sorun yok dedim.
FalconPolat dedi: Buradaki bir sürü adam yalan söylüyor sen doğrusun tek. Genişletmek için tıkla... Ben yalan demedim neden yanlış anlıyorsunuz bende sorun yok dedim.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.631 Makaleler 21 Çözümler 97 24 Ekim 2023 #40 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Ben yalan demedim neden yanlış anlıyorsunuz bende sorun yok dedim. Genişletmek için tıkla... Firmalara suç atmayın diyorsun firma avukatı mısın sen? Sorunu biz yapmayacağımıza göre firmaları suçlayacağız elbette.
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Ben yalan demedim neden yanlış anlıyorsunuz bende sorun yok dedim. Genişletmek için tıkla... Firmalara suç atmayın diyorsun firma avukatı mısın sen? Sorunu biz yapmayacağımıza göre firmaları suçlayacağız elbette.