Sanemi Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 437 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Eylül 2021 #1 Ben Wi-Fi şifremi değiştirdim fakat internet yavaşladı. Sonra tekrar aynı şifreyi yaptığım zaman düzeliyor internet neden? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2021
Ben Wi-Fi şifremi değiştirdim fakat internet yavaşladı. Sonra tekrar aynı şifreyi yaptığım zaman düzeliyor internet neden?
S SKNET Kilopat Katılım 5 Kasım 2016 Mesajlar 180 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #2 Wi-Fi parolasını değiştirdiğinizde internetin yavaşlaması ilginç bir problem, acaba 2.4GHz parolasını değiştiriyor ve sonrasında sadece 2.4GHz ile bağlanıyor olabilir misiniz? Hem 5GHz hem de 2.4GHz ile ayrı ayrı deneyebilir misiniz?
Wi-Fi parolasını değiştirdiğinizde internetin yavaşlaması ilginç bir problem, acaba 2.4GHz parolasını değiştiriyor ve sonrasında sadece 2.4GHz ile bağlanıyor olabilir misiniz? Hem 5GHz hem de 2.4GHz ile ayrı ayrı deneyebilir misiniz?
Sanemi Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 437 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2021 #3 @SKNET kusura bakmayın hesbaın şifresini unutmuştum denedim ama bayağı bir yavaşladı ama reset attım düzeldi bir daha şifreyi değiştirmeidm
@SKNET kusura bakmayın hesbaın şifresini unutmuştum denedim ama bayağı bir yavaşladı ama reset attım düzeldi bir daha şifreyi değiştirmeidm