İnternet yavaşlaması

Ben hız testine zor girdim ping fırlamış hız aşırı düşük.

Hocam merhabalar ilk önce. Acaba internette genel olarak bir sıkıntı mı var yoksa sadece bende mi var? Steam'e internet sitelerine falan girdiğimde bayağı görseller yavaş yükleniyor.

Vodafone net YouTube, Twitter, sosyal download hızları vs bir sıkıntı yok ama Instagram ve WhatsApp hiç kullanılmıyor.

Türk Telekom altyapılarında sorun var ben tek technophat a girebiliyorum.

Ben hem TT altyapısını hem de tarifesini kullanıyorum. Sadece WhatsApp, Instagram ve Facebook'da sorun yaşıyorum. Twitch ve YouTube sorunsuz çalışıyor.

DNS değiştirmeyi deneyin. Hızda çözüm oluyor.
Şuan cloudflare 1.1.1.1-1.0.0.1 DNS kullanıyorum. TT alt yapısındayım. Bir sorunum yok.

Ben hem TT altyapısını hem de tarifesini kullanıyorum. Sadece WhatsApp, Instagram ve Facebook'da sorun yaşıyorum. Twitch ve YouTube sorunsuz çalışıyor.
Benim modemim arada bir kapanıp açılıyor.

Hocam merhabalar ilk önce. Acaba internette genel olarak bir sıkıntı mı var yoksa sadece bende mi var? Steam'e internet sitelerine falan girdiğimde bayağı görseller yavaş yükleniyor.
DNS ayarlarımı yaptım çatur çutur kullanıyorum aynı hızda.
ISS:Turkcell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…