İnternet Yayıncılığı İçin Mikrofon Tavsiyesi

hunsal

Hectopat
Daha fazla  
Yayıncılık için mikrofon almak istiyorum. Blue Snowball almayı düşünüyorum. Mikrofon olarak dip ses benim için çok önemli. Önerilerinizi bekliyorum. Blue Snowball hakkında görüşlerinizi de yazarsanız çok sevinirim. Bu arada kulaklığı da Corsair H1500 almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofon olarak Audio Technica ATR2500 veya Samson Meteor Mic öneririm. Kulaklık olarak da Audio Technica M30X veya Audio Technica M20X öneririm. İki kulaklık da kayıt yaparken sesini rahatça monitör edebileceğin kulaklıklar. Bütçe yeterliyse mikrofon olarak Blue Yeti de tercih edilebilir.

Öneriniz için teşekkürler ancak önerdiğiniz kulaklıklar ses izolasyonlu kulaklıklar . Benim oyun oynadığım , müzik dinlediğim ortam gayet sessiz bu önerdiğiniz kulaklıkların ses izolasyonsuz modelleri yok mudur ?

Yayıncılık yapacaksan kullandığın kulaklığın izole olması senin için bir avantaj. Çünkü izolasyonu olmayan kulaklığın sesleri de mikrofon tarafından kaydedilebilir.

Yayıncılık yapacaksan kullandığın kulaklığın izole olması senin için bir avantaj. Çünkü izolasyonu olmayan kulaklığın sesleri de mikrofon tarafından kaydedilebilir.
Peki izolasyonu razer kraken pro gibi mi ? Öyleyse kalmayacağım çünkü öyle kulaklıklarda rahat edemiyorum . En iyisi steelseries siberia v2 gibi ürünlere bakmak .

Peki izolasyonu razer kraken pro gibi mi ? Öyleyse kalmayacağım çünkü öyle kulaklıklarda rahat edemiyorum . En iyisi steelseries siberia v2 gibi ürünlere bakmak .
Önceden de söylediğim gibi, ses kaydı için profesyönel olan kimse açık kulaklık kullanmaz. Rahatlık konusuna gelince, rahatsız edip etmeyeceğini deneyip görmelisiniz ancak açık kulaklıklara göre biraz daha fazla terleteceği kesin. Kapalı olup izolasyonu pek de iyi olmayan bir kulaklık önereyim bir de, AKG K72.
Diğer önerilerime göre daha havadardır ve kayıt için uygundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…