İnternet yazarlığı bitti mi?

Selim12377

Hectopat
Merhabalar,
2 haftalık yeni bir site açtım, konu olarak da bilim, teknoloji vb. üzerine yazılar yazıyorum.

Biraz düşününce benim yazılarımı niye okusunlar, geniş kitlelere ulaşma imkanım var mı diye mantıksız geldi.
Araştıranlar Google Scholer üzerinden araştırırlar. Diğer içerikleri yapmayı düşündüm lakin istatistiklere baktığımızda Google'dan önce TikTok uygulaması gibi video kaynaklı uygulamaların revaçta olduğu gözüküyor.

Ben herhangi bir konuda yazmaya başlasam bile 2-3 yıl sonra kim okuyacak sorusu aklıma geliyor.
Sizce siteyi nasıl yönlendirmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet yazarlığının biteceğini sanmıyorum. Ben hala videolardan çok internetteki dokümanlara/rehberlere daha çok bakıyorum. Sadece sosyal medyanın kullanımının artmasıyla videolar insanların karşısına çıkıyor. Eğer isterseniz yazılar yazmaya devam edip küçük animasyonlar halinde videolarda hazırlayabilirsiniz.

Önemli olanda bu işte neden senin sitene girmeliler; özgün makale, kaliteli içerik, anahtar kelimeler vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…