İnternet yok ama güvenli sorunu

CutNSlice

Kilopat
Dark markasının DK-NT-WDN3002 modelli kablosuz adaptörünü kullanmaktayım. Çoğu bilgisayarı açışımda başlıkta belirttiğim gibi Wi-Fi ayarlarında internet yok güvenli yazıyor. Bağlantıyı koparıp tekrar bağlanıyorum bu sorun geçiyor. Sonraki evrelerde (1-2 saat sonrasında) internete erişimim olmuyor lakin Wi-Fi ayarlarında ağa bağlı ve güvenli gözüküyor. 1 dakika civarı bekledikten sonra tekrar internete bağlanabiliyorum. Bunu 2 farklı modemde denedim ve değişen bir durum olmadı. Adaptörü değiştireyim mi yoksa bilgisayar kaynaklı bir durumum mu var? Değiştirmem gerekirse de uygun fiyatlı ve fiyat canavarı ufak bir adaptör önerisinde bulunursanız sevinirim. Modemin yakınındayım fazla bir abartıya gerek olmadığını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC dışında Telefonda falan kullanırken İnternet'in kesiliyor mu denedin mi İnternet'inde anlık kopma oluyor olabilir

Onlarda bir sıkıntı olmuyor. Dediğim gibi 2 farklı evde deneme şansım oldu. Problemi ortak.
Birçok ayar denedim fakat bağlı durumdayken bir anda internet yok, güvenli durumuna düşüyor ve tekrar geri kendisi asla bağlanmıyor.

Son düzenleme:
2 farklı modemde denedim dedin o zaman sorun bilgisayarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…