Çözüldü İnternet yok ama Wi-Fi'ya bağlı gösteriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Şehir dışından yeni geldim. İnternet kablosunu taktım ancak Wi-Fi'ya isim olarak bağlanabiliyorum, internet gelmiyor. Telefonda Wi-Fi simgesi üstünde ünlem işareti oluyor. Wi-Fi'yi aç kapat yaptım düzelmedi. Laptopa kabloyla bağlantı var normalde ama kablolu internet de gelmiyor. Priz için adaptör de değiştirdim olmadı. İnternet ışığı yanıp sönüyor sürekli. DSL ışığı ve Power ışığı yanıyor. Ve ayrıca sanırım bilgisayara gelen kabloyu da 1 olarak ışık yanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Faturayı ödediniz mi?
Faturayı ödediniz mi?

Çözüm
Faturayı ödediniz mi?
Fatura babamın üstüne. Babam da şuan iş için yurtdışında ve telefon ile ulaşamıyorum. Annem bakabilirse mobil bankacılıktan bakacak, konuştum şimdi. Otomatik ödemede olmayabilir dedi. Siz diyene kadar bu aklıma gelmezdi. Haber gelince tekrar yazarım.

Faturayı ödediniz mi?
Evet hocam fatura ödenmemiş annem ödedi şimdi. Konuyu çözüm diye raporladım umarım işaretlerler. Çok teşekkür ederim .

Son düzenleme:

Rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…