Gojonun Moru Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 427 3 Temmuz 2023 #1 Kaç kez denedim ya bu hatayı veriyor ya da ağa bağlanılmıyor diyor daha dün çalışıyordu ne yapayım? Koydeyim, evde internette var modemde de mobil veride de aynı şeyi diyor, modemle alakalı değildir. (Telefondan baglanabiliyorum) Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2023
Kaç kez denedim ya bu hatayı veriyor ya da ağa bağlanılmıyor diyor daha dün çalışıyordu ne yapayım? Koydeyim, evde internette var modemde de mobil veride de aynı şeyi diyor, modemle alakalı değildir. (Telefondan baglanabiliyorum)
jengizu Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 15 3 Temmuz 2023 #2 Gojonun Moru dedi: Kaç kez denedim ya bu hatayı veriyor ya da ağa bağlanılmıyor diyor daha dün çalışıyordu ne yapayım? Koydeyim, evde internette var modemde de mobil veride de aynı şeyi diyor, modemle alakalı değildir. (Telefondan baglanabiliyorum) Genişletmek için tıkla... Ağ ikonuna sağ tıklayıp sorun gider yapmayı denediniz mi?
Gojonun Moru dedi: Kaç kez denedim ya bu hatayı veriyor ya da ağa bağlanılmıyor diyor daha dün çalışıyordu ne yapayım? Koydeyim, evde internette var modemde de mobil veride de aynı şeyi diyor, modemle alakalı değildir. (Telefondan baglanabiliyorum) Genişletmek için tıkla... Ağ ikonuna sağ tıklayıp sorun gider yapmayı denediniz mi?
Gojonun Moru Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 427 5 Temmuz 2023 #3 jengizu dedi: Ağ ikonuna sağ tıklayıp sorun gider yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yaptım ve düzeldi teşekkür ederim.
jengizu dedi: Ağ ikonuna sağ tıklayıp sorun gider yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yaptım ve düzeldi teşekkür ederim.
jengizu Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 15 5 Temmuz 2023 #4 Gojonun Moru dedi: Yaptım ve düzeldi teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler.
Gojonun Moru dedi: Yaptım ve düzeldi teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler.