"İnternet yok, güvenli" hatası

Prexals

Decapat
Daha fazla  
Dün gece başka internete geçmek zorunda kaldım ama internet yok güvenli hatasını almaya başladım. Eskiden girdim internette herhangi bir sorun yoktu ama en son girdiğim internette hep hata vermeye başladı. İnternetteki bütün çözümlere baktım ama fayda etmedi. Bu durumu yaşayıp çözebilen varsa yazabilir mi?

Dün gece başka internete geçmek zorunda kaldım ama internet yok güvenli hatasını almaya başladım. Eskiden girdim internette herhangi bir sorun yoktu ama en son girdiğim internette hep hata vermeye başladı. İnternetteki bütün çözümlere baktım ama fayda etmedi. Bu durumu yaşayıp çözebilen varsa yazabilir mi?

Dediğinizi tam olarak anlamadım hocam başka bir internet servis sağlayıcısına falan mı geçtin hocam.

Bu çoğunlukla sizlik bir problem olmuyor. Eğer kablo bağlantılarınız tam ise sağlayıcınız interneti veremiyor.
Modemi kapatıp 10 saniye beklayip tekrar açarak yeni ip almayı deneyin. Eğer olmazsa sağlayıcıyı arayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı