Modeme bağlandınız ama modeme internet gelmiyor. Bizim internet kötü ilk 10 saniye öyle yazıyor sonra düzeliyor ama sizde düzelmiyorsa kapatıp açmayı deneyin ya da reset atabilirsiniz. Olmazsa müşteri hizmetlerinizi arayın.
Bu sorun genelde internet veren markadan kaynaklı oluyor. Müşteri hizmetleri iyi olursa sorunu çözersiniz ama bazıları aynı şeyleri tekrarlıyor çözüm üretemiyor.Kapatıp acma denedim microsoftaki adımları denedim 1 haftadır var reset attım ag sıfırlama ag iletişimi sıfırlama olmadı.
Bu sorun genelde internet veren markadan kaynaklı oluyor. Müşteri hizmetleri iyi olursa sorunu çözersiniz ama bazıları aynı şeyleri tekrarlıyor çözüm üretemiyor.
Bağlandığınız ağın internet bağlantısı yok. İnternet servis sağlayıcınız ile görüşün.
Bazen telefon bazen bilgisayar bağlanmıyor kapatıp açıyorum düzeliyor. Ağ bağdaştırıcılarını güncelle belki ondan kaynaklıdır.Sadece laptopumda oluyor telefon diger laptop sorunsuz calışıyor.
Bazen telefon bazen bilgisayar bağlanmıyor kapatıp açıyorum düzeliyor. Ağ bağdaştırıcılarını güncelle belki ondan kaynaklıdır.
Bende de olmuştu bilgisayarın ağ ayarlarından bir kodlar falan var onları değiştirmen gerekiyor.
Hocam başka bir internet ağına bağlanmayı denediniz mi?
Müşteri temsilcisinden pek bir şey beklemeyin derim genelde bilgili olmuyorlar yada hep aynı yöntemi söyleyip duruyorlar kimsenin kesin bir çözümü yok boşuna uğraştırıyorlar.Müşteri temsilciside bir şey yapamadı şaka gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.