SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 25 Aralık 2021 #1 "İnternet yok güvenli" diyor ne yapacagım acaba cogu videoyu izledim ve bir tepki alamadım (Sorunu yazmıştım nedir diye ceviren moda selamlar).
"İnternet yok güvenli" diyor ne yapacagım acaba cogu videoyu izledim ve bir tepki alamadım (Sorunu yazmıştım nedir diye ceviren moda selamlar).
Çözüm Chessboy 25 Aralık 2021 Modeme bağlandınız ama modeme internet gelmiyor. Bizim internet kötü ilk 10 saniye öyle yazıyor sonra düzeliyor ama sizde düzelmiyorsa kapatıp açmayı deneyin yada reset atabilirsiniz. Olmazsa müşteri hizmetlerinizi arayın.
Modeme bağlandınız ama modeme internet gelmiyor. Bizim internet kötü ilk 10 saniye öyle yazıyor sonra düzeliyor ama sizde düzelmiyorsa kapatıp açmayı deneyin yada reset atabilirsiniz. Olmazsa müşteri hizmetlerinizi arayın.
KS KS SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 26 Aralık 2021 #11 Dün gece bir kapatıp açtım oldu teşekkürler tüm cevaplar için. Artı 0 Eksi