İnsan.exe Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 570 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Mayıs 2022 #1 Windows 7 kullanıyorum Wi-Fi'den internete bağlanmaya çalışınca böyle bir sorunla karşılaşıyorum ve interneti kullanamıyorum çözüm önerileriniz nedir?
Windows 7 kullanıyorum Wi-Fi'den internete bağlanmaya çalışınca böyle bir sorunla karşılaşıyorum ve interneti kullanamıyorum çözüm önerileriniz nedir?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 1 Mayıs 2022 #2 İnsan.exe dedi: Windows 7 kullanıyorum Wi-Fi'den internete bağlanmaya çalışınca böyle bir sorunla karşılaşıyorum ve interneti kullanamıyorum çözüm önerileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ile doğrudan modememi bağlanıyorsunuz.
İnsan.exe dedi: Windows 7 kullanıyorum Wi-Fi'den internete bağlanmaya çalışınca böyle bir sorunla karşılaşıyorum ve interneti kullanamıyorum çözüm önerileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ile doğrudan modememi bağlanıyorsunuz.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2022 #3 Wi-Fi driver güncel mi?
ÇakmaAppleÇentiği Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 2 Mayıs 2022 #4 İnsan.exe dedi: Windows 7 kullanıyorum Wi-Fi'den internete bağlanmaya çalışınca böyle bir sorunla karşılaşıyorum ve interneti kullanamıyorum çözüm önerileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Windows 10 da bana da oluyor. Ancak modemi kapatıp açınca düzeltebiliyorum.
İnsan.exe dedi: Windows 7 kullanıyorum Wi-Fi'den internete bağlanmaya çalışınca böyle bir sorunla karşılaşıyorum ve interneti kullanamıyorum çözüm önerileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Windows 10 da bana da oluyor. Ancak modemi kapatıp açınca düzeltebiliyorum.
İnsan.exe Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 570 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Mayıs 2022 #5 Prime999 dedi: Wi-Fi driver güncel m Genişletmek için tıkla... Güncel değil sanırsam parçaları çok eski daha gecen ekran kartının driverını zor buldum kablolu bağlantı yapınca sorun çözüldü.
Prime999 dedi: Wi-Fi driver güncel m Genişletmek için tıkla... Güncel değil sanırsam parçaları çok eski daha gecen ekran kartının driverını zor buldum kablolu bağlantı yapınca sorun çözüldü.