İnternet yok hatası

allp521

Centipat
Daha fazla  
2 gündür internet yok hatası alıyorum ama sebebini bir türlü bulamadım, modemimde tüm şeyler aktif olmasına rağmen Wi-Fi ağına giriş yapabiliyorum fakat internetin modem üzerinde aktif olmasına rağmen internet yok diyor kullanamıyorum bilgisayarda ve telefonda bunun sebebi nedir neden kaynaklı olur biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Cep telefonunuz üzerinden(Mobil Veri) notebook bağlanın.
Teamviewer ID ve şifrenizi paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Aynı sorunun farklı sebepleri olabilir ama bende aynısı olduğunda şifreyi değiştirmiştik internet tekrar kullanılabilir hale gelmişti.

Aynı sorunun farklı sebepleri olabilir ama bende aynısı olduğunda şifreyi değiştirmiştik internet tekrar kullanılabilir hale gelmişti.

Denedim fakat bir şey değişmedi
Modem kurulumun doğru yapıldığından emin misin?
zyxel
VMG1312-T20B
kullandığım modem bu arayüze girdiğimde internet aktif gözüküyor ama kullanamıyorum
Cep telefonunuz üzerinden(Mobil Veri) notebook bağlanın.
Teamviewer ID ve şifrenizi paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım.
olayım telefondaki hattım da değil normal ev interneti üzerinde

Denedim fakat bir şey değişmedi

zyxel
VMG1312-T20B
kullandığım modem bu arayüze girdiğimde internet aktif gözüküyor ama kullanamıyorum

olayım telefondaki hattım da değil normal ev interneti üzerinde
Aynı modemde bende internet ışığı yanıyor ama yok diyor, sorunu çözdüyseniz yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…