Internet yok hatası

bethyybethh

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. İnternet yok hatası alıp duruyorum, Wi-Fi'de bir sıkıntı yok ama interneti kullanamıyorum asla WhatsApp'tan bile mesaj atamıyorum mobili açmadığım sürece. Gündemle ilgili olaylardan mıdır acaba? Aynı durumda olanlar belirtebilirse sevinirim ona göre hareket edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir siteye erişim mi sağlayamıyorsun, yoksa Instagram WhatsApp YouTube mi?
Eğer hiçbirine ise IP alamıyorsun, ödenmemiş bir faturan olabilir, kabloda sorun var veya ayarlarda ki DNS'e bağlanamadığın için internete giremiyorsun. Benim aklıma gelenler bu, bunları kontrol edip düzenlersen sorununun çözüleceğini düşünüyorum.

Dipnot: Ben bunları denediğimde bağlı, internet yok uyarısını çözüyorum. Sende çalışmazsa kusura bakma fikrim yok.

Selamlar. İnternet yok hatası alıp duruyorum, Wi-Fi'de bir sıkıntı yok ama interneti kullanamıyorum asla WhatsApp'tan bile mesaj atamıyorum mobili açmadığım sürece. Gündemle ilgili olaylardan mıdır acaba? Aynı durumda olanlar belirtebilirse sevinirim ona göre hareket edeceğim.

Sosyal medya içine dahil olan uygulama ve sitelerde bant daraltma uygulanıyor. Dünden beri bugünde devam ediyor. Güvenilir bir VPN ile devam edebilirsiniz.

Gündemden kaynaklı. Sebebi çok belli yani konuya gerek yoktu sayın cumhurbaşkanımız müstakbel eşi sosyal medya da dolaşırken kocası hakkında mutluluk saçıcı yorumlar görmesin diye bant daraltma yaparak insanların sosyal medya kullanımını komple kapatmadan neredeyse girememesini sağlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı