arif0 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #1 PC'den SS alıp koyamıyorum. İnternet yok. Sabahtan beri bu şekil kaldı. Ne yapmam gerek? İnternetdekileri yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2024
PC'den SS alıp koyamıyorum. İnternet yok. Sabahtan beri bu şekil kaldı. Ne yapmam gerek? İnternetdekileri yaptım.
Çözüm arif0 20 Nisan 2024 GFYT dedi: Sürücülerin güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hemen interneti açıp güncelliyorum. Çözdüm arkadaşlar şu iki kodu yönetici olan cmd ye yazınca düzeldi; net localgroup Administrators /add networkservice net localgroup Administrators /add localservice
GFYT dedi: Sürücülerin güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hemen interneti açıp güncelliyorum. Çözdüm arkadaşlar şu iki kodu yönetici olan cmd ye yazınca düzeldi; net localgroup Administrators /add networkservice net localgroup Administrators /add localservice
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.002 Makaleler 1 Çözümler 562 20 Nisan 2024 #2 Sürücülerin güncel mi? Artı 0 Eksi
5 573734 Decipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 1.265 Makaleler 3 Çözümler 6 20 Nisan 2024 #3 Her şeyi denedikten sonra modemi resetlemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS arif0 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #4 GFYT dedi: Sürücülerin güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hemen interneti açıp güncelliyorum. Çözdüm arkadaşlar şu iki kodu yönetici olan cmd ye yazınca düzeldi; net localgroup Administrators /add networkservice net localgroup Administrators /add localservice Artı 0 Eksi Çözüm
GFYT dedi: Sürücülerin güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hemen interneti açıp güncelliyorum. Çözdüm arkadaşlar şu iki kodu yönetici olan cmd ye yazınca düzeldi; net localgroup Administrators /add networkservice net localgroup Administrators /add localservice