İnternet yükleme hızını arttıran program

Lynoxthismisha

Hectopat
Merhaba, başlıktan da belirttiğim gibi bir program arıyorum. İnternet download Manager'a baktım ancak pek sevmedim. İnternet yükleme hızım 5Mb/s 15 GB'lık oyun indirmek istiyorum. Tahminimce bu internetle o oyun yaklaşık 23 saat falan alır. Bu süreyi azaltacak alternatif program önerilerinizi bekliyorum.

5 MBPS'mi yoksa 5 MB/S'mi? 2. değer ise 15 GB oyunu çok hızlıca indirebilirsiniz. 23 saat yanlış bir hesaplama. Kaldı ki 5 MBPS bir internetle bile yaklaşık 7-8 saat sürer o indirme toplam.

İnternet hızınızı öyle programla arttıramazsınız. IDM gibi programlar birden fazla istekle indirme yapmanızı sağlıyor. Eğer sunucunun verdiği hız, sizin indirme hızınızdan düşükse işe yarar. Diğer türlü hızınızı arttıramaz, internet hızınız belli çünkü.

Free Download Manager. Paralel, birden fazla şekilde bağlanıp indirme özelliği var. Eğer indireceğin site paralel indirmeyi destekliyorsa baya bir hızlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…