İnternet, yurt dışı interneti gibi davranıyor

Salvatoree3

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, önceki aya kadar böyle bir saçmalık yoktu. Müşteri hizmetlerini vs. arıyorum, asla bir yardım alamıyorum. İnternetin MTU değerini hiçbir şekilde tam bulamıyorum. Her şeyi geçtim; belirli absürt siteler ve Discord dahil her yere VPN olmadan girebiliyorum, yasaklı olmasına rağmen. Oyunlarda anlık ping çıkışları başladı; FiveM gibi bir oyunda TR sunucusunda yürüyemiyorum bile. Nasıl böyle oldu, hiçbir fikrim yok. Yardım veya destek alabilen yaşayan biri varsa, sebebi niye olabilir ve nasıl çözerim, anlatırsa sevinirim.

Örnekler: Rockstar’a bile VPN’le girmem gerekiyor. Her türlü yasaklı site açılıyor. Neredeyse Discord’a VPN’siz girebiliyorum. Sahibinden de “yurt dışı interneti kullandığım için hata” gibi bir yazı çıkıyor.

Arkadaşlar, önceki aya kadar böyle bir saçmalık yoktu. Müşteri hizmetlerini vs. arıyorum, asla bir yardım alamıyorum. İnternetin mtu değerini hiçbir şekilde tam bulamıyorum. Her şeyi geçtim; belirli absürt siteler ve Discord dahil her yere VPN olmadan girebiliyorum, yasaklı olmasına rağmen. Oyunlarda anlık ping çıkışları başladı; FiveM gibi bir oyunda TR sunucusunda yürüyemiyorum bile. Nasıl böyle oldu, hiçbir fikrim yok. Yardım veya destek alabilen yaşayan biri varsa, sebebi niye olabilir ve nasıl çözerim, anlatırsa sevinirim.

Örnekler: Rockstar'a bile VPN'le girmem gerekiyor. Her türlü yasaklı site açılıyor. Neredeyse Discord'a VPN'siz girebiliyorum. Sahibinden de “yurt dışı interneti kullandığım için hata” gibi bir yazı çıkıyor.

Elle DNS falan degıstırdın mı hiç.

Statik IP al, DNS’ini 1.1.1.1 yap, IPv6’yı kapat. Bu şekilde dener misin? Ya da müşteri hizmetlerini arayıp Statik IP talep et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı