İnternet'de kargolu alışverişler için nasıl bir önlem alınır?

Ömer Gülçin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Letgo, sahibinden gibi 2.el alım satım sitelerinden alışveriş yaparken kargo öncesi ödeme istiyor herkes.
Ben bazen güvenip alışveriş yaptığım oldu fakat son zamanlarda çok fazla dolandırıcılık arttı alışveriş yaparken nasıl bir önlem almalıyız?

Sahibinden Get sistemi var ama o da sorunlu, destek olmuyorlar sorun çıkarsa. Güvenilmeyen kişilerle alışveriş yapılacaksa elden yapılmalı kargo kullanılmamalı. Bundan başka bir öneri verileceğini sanmam.

Sahibinden GET sistemi var ama o da sorunlu, destek olmuyorlar sorun çıkarsa. Güvenilmeyen kişilerle alışveriş yapılacaksa elden yapılmalı kargo kullanılmamalı. Bundan başka bir öneri verileceğini sanmam.

Elden yapılmasıda zor oluyor hocam ya ben Kahramanmaraş dayım adam İstanbul'da sıkıntılı oluyor yani elden mecburen kargo kullanıyorum.
Sahibinden.com param güvende hizmeti alıcılar için güzel bir özellik. Satıcılar içinse bence riskli.

Satıcı için neden riskli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…