İnternete 15 yaşından küçüklerin girmesini doğru bulmuyorum

Konu biraz boş gibi. Ne kadar uğraşırsan uğraş tartışmanın sonu bir yere varmıyacak. Vakit öldürüyoruz bizde burda

15 Yaş altı çocukların teknolojik aletleri yeni yeni öğreniyor olması ve ellerine aldıklarında sevinip kırmamaya özen göstermeleri gerekirken ufaklıkların hepsinin anne babasından iyi telefona sahip olduğunu görüyoruz. Düzeltilemeyecek bir durum.

Ben 10'in ilk bölümü 27 Aralık 2005'te yayınlanmış. Yaşını hesaplayın artık. En fazla 16 yaşında. Zaten o yüzden konu başlığı 15 yaşından küçükler diye açıldığı belli. 13 yaşında olsaydı bu sefer de 13 yaşından küçükler internete giremesin olacaktı. Maksat kendinden küçükleri ezmek olduğu çok belli.

Şu konu bile küçüklerin ne kadar kolay istenilen yere çekildiği örneğidir. İyi geceler herkese internete girmeye devam.
Yatın siz en iyisi. Amaçsız bir konu açıp, tepkiler sonucu "bin iyli dimik istimidim" dedikten sonra tekrar agresif bir yorum yapma gereği duydunuz. Bence sizde bir sıkıntı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…