Y yunusemre_y Decapat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 230 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #1 İnterneti normal kullanımda 3 kisi falan oluyor fakat 6 kişi 7 kişi olduğu an internet kullanılmıyor, DSL bağlantısı yok diye bir sayfaya atıyor. Acaba bağlanan sayısı kısıtlamasi var mı, nereden öğrenirim? 100Mbps 8 upload alıyorum.
İnterneti normal kullanımda 3 kisi falan oluyor fakat 6 kişi 7 kişi olduğu an internet kullanılmıyor, DSL bağlantısı yok diye bir sayfaya atıyor. Acaba bağlanan sayısı kısıtlamasi var mı, nereden öğrenirim? 100Mbps 8 upload alıyorum.
5 595480 Centipat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 669 Çözümler 2 16 Nisan 2023 #2 Modeminiz ne bazı modemler o kadar kişiyi kaldıramayabiliyor.
yunusemre111 Femtopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #3 595480 dedi: Modeminiz ne bazı modemler o kadar kişiyi kaldıramayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Tplink vx220 g2u
595480 dedi: Modeminiz ne bazı modemler o kadar kişiyi kaldıramayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Tplink vx220 g2u
leak Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 386 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #4 Modemde CPU kullanımı artınca modem kendini resetleyebiliyor, büyük ihtimalle sizin modem de CPU kullanımından dolayı interneti kesiyor olabilir.
Modemde CPU kullanımı artınca modem kendini resetleyebiliyor, büyük ihtimalle sizin modem de CPU kullanımından dolayı interneti kesiyor olabilir.
yunusemre111 Femtopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #5 leak dedi: Modemde CPU kullanımı artınca modem kendini resetleyebiliyor, büyük ihtimalle sizin modem de CPU kullanımından dolayı interneti kesiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... CPU 6'yı geçmiyor hocam bir de router bağlı ondan olabilir mi ? modemi aç kapa yapmadan düzelmiyor
leak dedi: Modemde CPU kullanımı artınca modem kendini resetleyebiliyor, büyük ihtimalle sizin modem de CPU kullanımından dolayı interneti kesiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... CPU 6'yı geçmiyor hocam bir de router bağlı ondan olabilir mi ? modemi aç kapa yapmadan düzelmiyor
F fatsaordu Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Yer Tekirdağ 16 Nisan 2023 #6 yunusemre111 dedi: CPU 6'yı geçmiyor hocam bir de router bağlı ondan olabilir mi ? modemi aç kapa yapmadan düzelmiyor Genişletmek için tıkla... Konu sahibiyle aynı kişi misiniz? çoklu hesap kullanımı yasak değil miydi?
yunusemre111 dedi: CPU 6'yı geçmiyor hocam bir de router bağlı ondan olabilir mi ? modemi aç kapa yapmadan düzelmiyor Genişletmek için tıkla... Konu sahibiyle aynı kişi misiniz? çoklu hesap kullanımı yasak değil miydi?
Y yunusemre_y Decapat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 230 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #7 fatsaordu dedi: Konu sahibiyle aynı kişi misiniz? çoklu hesap kullanımı yasak değil miydi? Genişletmek için tıkla... Evet bilmiyordum leak dedi: Modemde CPU kullanımı artınca modem kendini resetleyebiliyor, büyük ihtimalle sizin modem de CPU kullanımından dolayı interneti kesiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Kesildiginde baktım 26 CPU olmuş ne yapabilirim? leak dedi: Modemde CPU kullanımı artınca modem kendini resetleyebiliyor, büyük ihtimalle sizin modem de CPU kullanımından dolayı interneti kesiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bakabilirmisin Son düzenleme: 18 Nisan 2023
fatsaordu dedi: Konu sahibiyle aynı kişi misiniz? çoklu hesap kullanımı yasak değil miydi? Genişletmek için tıkla... Evet bilmiyordum leak dedi: Modemde CPU kullanımı artınca modem kendini resetleyebiliyor, büyük ihtimalle sizin modem de CPU kullanımından dolayı interneti kesiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Kesildiginde baktım 26 CPU olmuş ne yapabilirim? leak dedi: Modemde CPU kullanımı artınca modem kendini resetleyebiliyor, büyük ihtimalle sizin modem de CPU kullanımından dolayı interneti kesiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bakabilirmisin