İnternete bağlanamıyorum

oguzkagan055

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım oyunlarda çok donduğu için ve farklı nedenlerden dolayı dün bilgisayarımı Windows 10 ayarları üzerinden sıfırladım. Bugün kurulumu yaptıktan sonra driverleri tekrardan kurdum fakat Google Chrome'a girdiğimde çoğu sitede "bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor" sorunu ve bir şey indirmek istediğimde "başarısız- ağ hatası" adlı sorunla karşılaşıyorum. Google Chrome dışı farklı tarayıcılar da denedim fakat onlarda da benzer sorunları alıyorum. Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsun?

Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsun?
Türk Telekom. Fakat internet sağlayıcısıyla alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü telefondan internete girebiliyorum ve bilgisayarda internet var diye gösteriyor hatta bazı sitelere girebiliyorum ama çoğu siteye girerken sıkıntı yaşıyorum.

İnternete kablolu mu kablosuz mu kullanıyorsunuz?

İnternete kablolu mu kablosuz mu kullanıyorsunuz?
Normalde kablolu bağlanıyorum, fakat sorunun çözümü için hem kablolu hem de kablosuz bağlantıyı denedim fakat ikisinde de aynı sorunu yaşadım.
Yok mu yardımcı olacak bir arkadaş?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…