İnternete bağlanınca bilgisayara yük biniyor

Miraç Sağlam

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Son bir haftadır karşılaştığım bir sorunu size aktarmak istiyorum. Bilgisayarı internete bağladığımda bilgisayar ısınmaya başlıyor, fanlar son hızda dönüyor. Ufak ufak takılmalar oluyor. Sanki arka planda oyun açıkmış veyahut render alıyormuşçasına bir yoğunluk hissediyorum. Görev Yöneticisi'nden baktığımda arka planda yoğun çalışan bir uygulama yok. İşlemci yüzde 4-5 bandında geziyor. Kısacası sıkıntı yokmuş gibi gözüküyor ama var. İnternet bağlantısını kestiğimde her şey normale dönüyor. Windows üzerinden virüs taraması da yaptım ama bir sorun bulamadı.

Merhaba. Son bir haftadır karşılaştığım bir sorunu size aktarmak istiyorum. Bilgisayarı internete bağladığımda bilgisayar ısınmaya başlıyor, fanlar son hızda dönüyor. Ufak ufak takılmalar oluyor. Sanki arka planda oyun açıkmış veyahut render alıyormuşçasına bir yoğunluk hissediyorum. Görev Yöneticisi'nden baktığımda arka planda yoğun çalışan bir uygulama yok. İşlemci yüzde 4-5 bandında geziyor. Kısacası sıkıntı yokmuş gibi gözüküyor ama var. İnternet bağlantısını kestiğimde her şey normale dönüyor. Windows üzerinden virüs taraması da yaptım ama bir sorun bulamadı.
Benden önceki arkadaşın da yazdığı gibi madencilik yapılıyor olabilir.

Dostum bilgisayarında mining yapılıyor olabilir, internete bağlanınca da o mining dosyaları çalışmaya başlıyor olabilir dikkat et. Na.

Dostum bilgisayarında mining yapılıyor olabilir, internete bağlanınca da o mining dosyaları çalışmaya başlıyor olabilir dikkat et.

Hocam cahilliğimi maruz görün. Mining tam olarak nedir ve bu sorunu nasıl çözeriz acaba?

Benden önceki arkadaşın da yazdığı gibi madencilik yapılıyor olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı