İnternete bağlanırken "Ethernet geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil" hatası

deniz11223

Hectopat
Daha fazla  
Bugün bilgisayarımı açtığımda internete bağlanamadığımı gördüm. Ethernet ile bağlanıyorum ve Windows sorun gidericiyi açtığımda "Ethernet" geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil hatası aldım. Ardından ayarlar üzerinden ağ sıfırlayı kullanmayı denedim bilgisayarı yeniden başlattım. Bilgisayarı açtığımda her şey yine aynıydı ve aygıt yöneticisinde normalde kullandığım ağ bağdaştırıcısının yanında ünlem işareti gördüm. Ağ bağdaştırıcısının özelliklerine girdim ve "Windows halen bu cihaz için sınıf yapılandırmasını ayarlıyor. (kod 56)" yazdığını gördüm. İşin özeti nasıl tekrar Ethernet'e bağlanabilirim :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Modeme reset atıp denediniz mi? Sisteminiz nedir?

Sistemim:
Casper H310-M7 anakart.
XFX RX570 8 GB.
8 GB 2700 MHz RAM.
Intel i5 9400F.
Modemi yeniden başlatmayı denedim fakat direkt reset atmadım.

Ayrıca Realtek PCI-e GBE family Controller'ın sürücüsünü silip en yeni sürücüyü yükledim ve aygıt yöneticisindeki ağ bağdaştırıcısının ünlemi gitti. Şu anda sağ altta tanımlanmayan ağ yazıyor ve internet yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağ sürücüsünü kurmuşsun. Modeme de reset atıp deneyin. Kablo da sağlamsa arıza kaydı oluşturun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı