İnternete bağlı değilken çalıştırılan dosyadan RAT bulaşma ihtimali

Yani istanbuldaysanız gelin yardımcı olayım o zaman çok ciddiyim bunu söylemekte ama başka bir çözüm de elimizde yok malesef.

Görev yöneticisini baştan sonra kontrol ettim, neredeyse her birinin de dosya konumuna girdim. Hepsi ya system yada win defender'dan hocam.

Yani istanbuldaysanız gelin yardımcı olayım o zaman çok ciddiyim bunu söylemekte ama başka bir çözüm de elimizde yok malesef.
Teşekkür ederim hocam, lakin ne yazık ki değilim. Yine de tekrardan teşekkür ederim. Görev yöneticimde çalışan herhangi bir program gözükmüyor. Birazdan kayıt defterlerine bakacağım, farklı bir kullanıcı da bulunmadı. Sanırım ya RAT ölü, ya da o kadar acemice hareket ettik ki, çalıştıramadık bile

Malwarebytes taraması sağlam çıktı hocam. Görev yöneticisinde de olağandışı herhangi bir durum yok. Başka bir öneriniz var mı? Varsa onu da yapayım, en azından format atacak şansa erişene kadar.

Son düzenleme:
Windows Defenderdan da tam tarama yapın ve malware ile defenderdan custom tarama olarak system32 klasörünü taratın derim. RAT yapacak olsam dosyayı system32ye gizlerdim. Görev yöneticisinde de system32 tarzı bir şey yazardım. Windows uygulaması gibi gösterirdim. Eğer hiç bir şey olmadığından emin olursanız belki de RAT yememişsinizdir.

Eğer hesapların gittiyse RAT başarılı olmuş demektir. Onun dışında interneti kapalı tut. İnternet kapalı olsa bile RAT virüsü bilgisayarda çalıştığı için bilgilerini toplayacaktır. Bilgisayarda internet şifresi kayıtlı ise ve görebiliyorsa RAT internete bağlanabilir. İnternet olmadan da çalışabilir. Can Malware Work Without Internet - SEARCHIS Fakat keyloggerlar internetsiz bir işe yaramaz eğer başka bir yol kullanmıyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…