İnternete Bağlıyken Oyunlarda Takılma

cagaaty

Hectopat
Yer
Balıkesir, Turkey
Benim sorunum FIFA 13, Most Wanted ve Far Cry 3(bu oyunda saatte 1 falan oluyor)'te bilgisayar internete bağlı olduğu zaman FPS 5-10'lara kadar düşüyor. İlginç olan ise space tuşuna basınca yaklaşık olarak 10 dk düzelip sonra tekrar düşüyor. İnternet bağlantısını kesip oyunlara girince hiçbir sorun olmuyor. Lenovo Y570 kullanıyorum. Tüm sürücüler güncel ve oyunlar orjinal.

Battlefield 3 ve Medal of Honor:Warfighter'da olmuyor. Far Cry'da da çok sık değil ama özellikle FIFA internet bağlıyken oynanmıyor resmen.

İnternetiniz kablolu mu kablosuz mu ve güvenlik programı ne kullanıyorsunuz.
Şuan evdeyim, kablosuz kullanıyorum. Yurtta vınn ile girince de aynı sorun oluyor. İşin ilginç olan kısmı ise her zaman olmuyor bu sorun ara ara olup ara ara gidiyor. İlk defa bu kadar uzun süre kaldı. Ekran kartı sürücüsünü sildim tekrar yükledim sonuç değişmedi. İnternet bağlantısını koparmadığım anda takılma kalmıyor fps yükseliyor.

- - - Güncellendi - - -

Oyunu klavye ile oynayınca FIFA dan bahsediyorum sıkıntı yok kolla oynarken takılıyor klavyeden bir tuşa basınca düzeliyor sadece space değilmiş. Büyük ihtimal klavye ile oynarken sürekli bir tuşa bastığım için takılma olmuyor. Joysticiği başka bilgisayarda denedim sıkıntı yok joystickten olduğunu sanmıyorum. Logitech F510 kullanıyorum.

Windows 8 ve Windows 7'de aynı sorun vardı ve sürücü güncellediniz fakat bir şey değişmedi...

Antivirus'unuzun gercek-zamanli (real-time) denetleme ozelliklerini kapatip deneyin bir fark var mi, veya oyunlardan herhangi birini oynarken kasilma basladiginda windows masaustune donup Gorev Yoneticisinden (task manager) en cok islemciyi mesgul eden program, ve networking / baglantilar kismina goz atin.

Bunlardan bir sey cikmazsa bir antivirus taramasi iyi gelebilir, oyunlarinizin orjinal olmamasi da bunlara sebep olabilir - oyunlar da kullandigimiz sistemler gibi guncelleniyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…