İnternete Ebeveyn Kontrolü Eklemek

ozturkfaruk

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kolay gelsin.
Kardeşlerimi internet kullanımını kısıtlamak istiyorum, derslerini aksattıkları için. Modem arayüzünde böyle bir uygulama var ama yapamadım ben. Zyxel'in VMG3312-B10B model modemini kullanıyorum.
Screenshot_10.jpg

Ebeveyn kontrolünde gün ve saati seçiyorum. Ancak saat dilimini ayarlayamıyorum. Haftanın her günü akşam saat 20:00'den sonra internete erişimlerini kesmek istiyorum. Arayüzde bunu yapamadım. Sadece 20:00-24:00 arası mümkün oluyor.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Bunun yerine Kaspersky Total Security uygulamasının daha kapsamlı ebeveyn denetimi özelliğini kullanmanızı öneririm. Üstelik bilgisayarın açık kalacağı saatleri belirleme özgürlüğüne sahipsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğrafa bakılırsa saat 20'den sonra internet erişilebilir şekilde ayarlanmış.
  • Yeşil alan erişimin olduğu, gri alan ise erişimin olmadığı saatleri gösterir.

Başlıksız-11.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Zyxel Türkiye YouTube kanalındaki videoda ve yabancı kaynaklarda yeşil alan internete erişimin olduğu saatler olarak belirtilmiş. Gelgelelim tam tersi olması çok mantıksız bir hareket olurdu.
Drag the time bar to define the time that lan user is allowed access.

İlk görüşte ben de aynısını düşünmüştüm. Ancak şu videoyu izleyince aksi olduğunu anladım. Eğer sizin dediğiniz gibiyse de ben yapamadım.

Tamam işte 16:00-20:00 arası yeşil alan ve o saat aralığında internet erişimini kesiyor. Benim istediğim 20:00-24:00 aralığı. Bu da olmuyor o yeşil alanda.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı