İnternete erişimi engellemek

OgiE

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,bugün size gerçekten çok gerekli olan bir şey soracağım. Kardeşimin yaşı çok küçük ve League of Legends oynuyor,işin kötüsü oyuna çok fena bağlanmış durumda, ders çalışmak için bilgisayarı aldığımda bile yatağa yatıp ağlıyor. Sorum şu League Of Legends oyununun internet bağlantısını kesebilirmiyiz veya LoL'ü bilgisayarda açmayı engelleyecek bir yöntem var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amaç açaması ise en basit yöntem ebeveyn kilidi kullabilirsin. (windows için bahsediyorum yeni kullanıcı açıp) zaman ayarlamalı yada oyun dosyalarından birisini silebilirsin ama sağlıklı bir yöntem değil bence oyuna erişimini engellesen bile bilgisiyar bağımlısı ise başka bir oyuna bağımlı olcaktır.Bence kardeşinle daha çok vakit geçirip bu alışkanlığını engellemeye çalışmalısın ve oyun oynarken yanında saat bulundurup bu saatte kalkıcaksın gibi programlı bir şekilde bırakilabilir benim önerim.

Bence bırak oynasın. Oyundaki flamerlardan dolayı illa bıkacak. Kendimden biliyorum. Ama illa engellemek istiyorum diyorsan yeni bir kullanıcı açıp Windows Güvenlik Duvarı'ndan oyunu engelle. Yönetici hesaba da şifre koy. Bu şekilde engelleyebilirsin sanırım ama kardeşin bir yolunu bulacaktır, bulamasa bile senin yaptığını anlayacaktır.

Ben olsam oyunun dosya konumundaki dosyalardan birinin uzantısını değiştiririm. Doğal olarak oyunu açmaya tıkladığında ,oyun açılmayıp hata verecek .

Firewall ile oyunun sunucularını bloklayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…