İnternete girmeden BTC almak

Ahmetzbkn

Centipat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Notebook bakım onarımcısı ve özel güvenlik
Evet arkadaşlar yıllardır zaman zaman BTC alsam mı diye düşünürüm, şu sıra BTC düşmüşken 10 bin TL kadar para yatırmaya karar verdim fakat internet üzerinden değil de banka şubesinden vesaire BTC alma şansım var mı? Kısa süreli al sat yapmayacağım, birkaç sene kenarda tutacağım. Normalde de güvenlik sebebiyle internet bankacılığı kullanmam bu konularda biraz eski kafalıyımdır. Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Anlam veremediğim nokta şu hadi diyelim böyle bir şey mümkün gittin parayı yatırdın. Senin gibi eski kafalıyım diyen bir adam nasıl gidip Bitcoin'e yatırım yapmayı düşünür. İnternet bankacılığına güvenmiyorsunuz ama Bitcoin sistemine güvenip paranızı uzun vadeli yatıracaksınız. Enteresan geldi bana biraz.

Türkiye de çok zor, eğer gizliliğe önem veriyorsanız fiziksel BTC cüzdanı alabilirsiniz.

Hocam yeniliğe açığım fakat yazılım bilgim pek yok ve sanalda her zaman bir açık bulunabileceğini düşündüğüm için biraz paranoyakça gelebilir ama güvenemiyorum. Yoksa btc ilk almaya kalktığımda reşit bile değildim ve btc 90 kuruştu o zaman 100lira para yatıracaktım tabii kimlik resmi vesaire istiyor ailemden de kimse oralı olmadı ve alamadım
Arkadaşlar peki temiz kurulmuş sistem ile BtcTurk üzerinden alsam tabii al sat yapmayacağım için hesaba birkaç yıl girmeyebilirim ileride hesabı kaybetmem durumunda kimlik bilgilerim sayesinde hesabıma ulaşabilir miyim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…