İnternete İzinsiz Bağlanan Kişi Nasıl Engellenir?

Thehel

Decapat
Şifreyi defalarca değiştirmeme rağmen bir süre sonra nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde oturduğum binadan biri internetime bağlanıyor. 1-2 ay önce şifreyi değiştirdim bu gece tekrar bağlanmış.

Kimin olduğunu da bilmiyorum. Şifreyi değiştirmeme rağmen nasıl bir süre sonra tekrardan bağlanabiliyor? Ne yapabilirim?

Modem arayüzüne girip oradan bağlı cihazları ve bunun hakkında bilgileri görebilirsin. Mac adresinden de banlayabilirsin bağlandığı cihazı.

Şifre kırmak o kadar zor değil bilgisi varsa.

Siber suçlara da başvurabilirsin. Bağlı olduğu zaman bulup yakalayabilirler.

Şifreyi defalarca değiştirmeme rağmen bir süre sonra nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde oturduğum binadan biri internetime bağlanıyor. 1-2 ay önce şifreyi değiştirdim bu gece tekrar bağlanmış.

Kimin olduğunu da bilmiyorum. Şifreyi değiştirmeme rağmen nasıl bir süre sonra tekrardan bağlanabiliyor? Ne yapabilirim?

192.168.1.1 adresine girip arayüz ayarlarından kişinin IP adresini engelleyebilirsiniz diye biliyorum.

Modem arayüzünden bağlanan kişinin Mac adresini engelleyebilirsiniz.
Modem markanızı bilmiyorum ancak şu videoyu bırakayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

en kolayı netcut kullanmak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı