SarışınHastası
Hectopat
- Katılım
- 8 Şubat 2020
- Mesajlar
- 456
Dava açarsın, bakalım daha sonra girebiliyor mu?
Ne kadar engellerseniz engelleyin IP ve MAC adresi çok kolay bir şekilde değiştirilebiliyor. Wi-Fi şifreniz kırılıyor ve erişim sağlanıyor üstelik günümüzde Wi-Fi kırmak aman aman bir iş değil. Anlaşılan arkadaşın Wordlist'i sağlam her seferinde erişim sağlamış. Yapacağınız en sağlıklı iş internetinize erişen kişi ile konuşmak veya polise gitmektir. Polis ifadesini alıp serbest bırakır büyük ihtimalle ya da şikayetçi olursanız iş uzar bu korku da ona yeter. Yapabileceğiniz bir işlem daha var: İnternetin başında bekleyeceksiniz bağlandığı anda engelleyeceksiniz. Ama sürekli PC başında olmanız gerek uğraşmaya değmez. Çok sıkıntı veriyorsa polise gitmekten başka çareniz yok gibi.
MAC Filtreleme
Güvenlik
Erişim Kontrolü
Çözüm değil.Dava açarsın, bakalım daha sonra girebiliyor mu?
teşekkür ederim bunu denicem.Onun Mac adresini engellemek yerine kendi Mac adreslerinize izin verin. Geri kalanlara erişim izni vermeyin. Mac adresini değiştirse de önemi olmayacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.