Arkadaşlar gördüğünüz gibi MAC adresini modemimin kara listesine almama rağmen girebiliyor. Bunu nasıl durdurabilirim? Kim olduğunu da tespit edemedim.
Polis'e şikayet et adamın yaptığı suç cezasını çeksin Modem'in Mac Filitresi ile engelleyebilirsin şifreyi olabildiğince uzun yap böylece kaçak girişe engel olabilirsin.
Modeminin arayüzünden "Mac filtreleme" veya benzeri bir kısımdan bunu yapabilirsin. Orada gördüğün kişinin Mac'ini oraya yaz. Ancak mesela orada yazan fatihVE_mehmet ismine takılma, onlar neredeyse hep yanlış oluyor. Bizim iPad'i de General Mobile Discovery olarak görüyor Modeminin arayüzüne internet tarayıcından URL kısmına 192.168.*.* yazarak girebilirsin. (*.* yeri büyük ihtimal şunlardan birisidir: 1.0, 1.1, 1.2, 2.1, 2.2) Ancak şifreli olabilir, şifresi varsa giremezsin. Kullanıcı adı: admin şifre:ttnet olabilir eğer değiştirmediysen ve TTnet kullanıyorsan. Kolay gelsin
Konuyu hortlatmak gibi olmasında fatihVE_mehmet benim bilgisayarımda da var? Biraz araştırdım bir çok kişide görünüyor. Neyin alametidir bilmem ama beni ürkütüyor.