Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.364 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 23 Ekim 2024 #1 YouTube ve Twitter bir anda çöktü girmiyor, terör olayları olduğu için olabilir diye düşünüyorum sizde de var mı böyle bir durum?
YouTube ve Twitter bir anda çöktü girmiyor, terör olayları olduğu için olabilir diye düşünüyorum sizde de var mı böyle bir durum?
D duphyduck Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #2 Physchopath dedi: YouTube ve Twitter bir anda çöktü girmiyor, terör olayları olduğu için olabilir diye düşünüyorum sizde de var mı böyle bir durum? Genişletmek için tıkla... Evet Instagram Twitter YouTube engel geldi.
Physchopath dedi: YouTube ve Twitter bir anda çöktü girmiyor, terör olayları olduğu için olabilir diye düşünüyorum sizde de var mı böyle bir durum? Genişletmek için tıkla... Evet Instagram Twitter YouTube engel geldi.
Snowsat Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 4.708 Çözümler 9 Yer Sancaktepe Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+ Cinsiyet Erkek Meslek Com Eng 23 Ekim 2024 #3 Bende de sıkıntı oldu Instagram da açılmıyor.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 23 Ekim 2024 #4 Mobil veri olarak gelmiş sanırım. Ev internetinde Türktelekom'da en azından sıkıntı yok. Lakin milennicom yavaş diyorlar.
Mobil veri olarak gelmiş sanırım. Ev internetinde Türktelekom'da en azından sıkıntı yok. Lakin milennicom yavaş diyorlar.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.485 Makaleler 49 Çözümler 12 23 Ekim 2024 #5 Instagram'a girmekte zorlanıyorum.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #6 Physchopath dedi: YouTube ve Twitter bir anda çöktü girmiyor, terör olayları olduğu için olabilir diye düşünüyorum sizde de var mı böyle bir durum? Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı var şu an video izliyordum dondu kaldı. Instagram'da aynı şekilde.
Physchopath dedi: YouTube ve Twitter bir anda çöktü girmiyor, terör olayları olduğu için olabilir diye düşünüyorum sizde de var mı böyle bir durum? Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı var şu an video izliyordum dondu kaldı. Instagram'da aynı şekilde.
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.364 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 23 Ekim 2024 #7 WerBeastDu dedi: Mobil veri olarak gelmiş sanırım. Ev internetinde Türktelekom'da en azından sıkıntı yok. Lakin milennicom yavaş diyorlar. Genişletmek için tıkla... Ev İnterneti Türk Telekom ama girmiyor ikisine de.
WerBeastDu dedi: Mobil veri olarak gelmiş sanırım. Ev internetinde Türktelekom'da en azından sıkıntı yok. Lakin milennicom yavaş diyorlar. Genişletmek için tıkla... Ev İnterneti Türk Telekom ama girmiyor ikisine de.
NessGhest Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 580 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #8 balkann dedi: Bende de aynısı var şu an video izliyordum dondu kaldı. Instagram'da aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Neden bahsediyorsunuz? İkisi de açılıyor.
balkann dedi: Bende de aynısı var şu an video izliyordum dondu kaldı. Instagram'da aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Neden bahsediyorsunuz? İkisi de açılıyor.
Scofield Michael Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 869 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #9 Ne zaman düzelecek bilen var mı?
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.364 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 23 Ekim 2024 #10 Scofield Michael dedi: Ne zaman düzelecek bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Daha yeni gitti bu gün komple gelmez muhtemelen.
Scofield Michael dedi: Ne zaman düzelecek bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Daha yeni gitti bu gün komple gelmez muhtemelen.