sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.845 Çözümler 20 23 Ekim 2024 #71 Kısıtlama var, ne zaman açılacağına dair bilgisini olan en azından tahmini olan var mı? İnşallah yarına açılır.
Kısıtlama var, ne zaman açılacağına dair bilgisini olan en azından tahmini olan var mı? İnşallah yarına açılır.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.133 Çözümler 9 Yer Saratov 23 Ekim 2024 #72 Evet internete kısıtlama getirildi. Twitch, Instagram, X, Youtube gibi sosyal medya platformlarına giremiyoruz şu anda. sado01 dedi: Kısıtlama var, ne zaman açılacağına dair bilgisini olan en azından tahmini olan var mı? İnşallah yarına açılır. Genişletmek için tıkla... Yarına zor, bir keresinde böyle olmuştu yanlış hatırlamıyorsam kısıtlama 10 gün sürdü genel intenret.
Evet internete kısıtlama getirildi. Twitch, Instagram, X, Youtube gibi sosyal medya platformlarına giremiyoruz şu anda. sado01 dedi: Kısıtlama var, ne zaman açılacağına dair bilgisini olan en azından tahmini olan var mı? İnşallah yarına açılır. Genişletmek için tıkla... Yarına zor, bir keresinde böyle olmuştu yanlış hatırlamıyorsam kısıtlama 10 gün sürdü genel intenret.
darknessdestan Megapat Katılım 2 Mayıs 2016 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #73 453075 dedi: Ne zamana gelir. Genişletmek için tıkla... Reisin canı isterse o zaman.
JustDaimon Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 555 Çözümler 4 Yer Türkiye 23 Ekim 2024 #74 İnterneti bilerek yavaşlatıyorlar, bu durumların içinde çözümleri halkın görmemesini sağlamaya çalışmak oldu.
İnterneti bilerek yavaşlatıyorlar, bu durumların içinde çözümleri halkın görmemesini sağlamaya çalışmak oldu.
8 840689 Femtopat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 64 23 Ekim 2024 #75 Bir Allah'ın kuluda şehitlere ansın başımız sağ olsun desin herkes internete bağımlı olmuş sonumuz hayır değil.
Bir Allah'ın kuluda şehitlere ansın başımız sağ olsun desin herkes internete bağımlı olmuş sonumuz hayır değil.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 23 Ekim 2024 #76 571602 dedi: Tusaş'a saldırı olduğu için internet mi yavaşlatıldı? Genişletmek için tıkla... Her zamanki gördüğümüz şeyler. Kısıtlamalar yasaklamalar ve aynı hikayeler. Yayın yasağı falan gelmiş internete baktım şimdi de. Tusaşla ilgilidir büyük ihtimalle. TUSAŞ tesislerine yönelik terör saldırısıyla ilgili yayın yasağı RTÜK Başkanı Şahin: "TUSAŞ’ın Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı sonrasında mahkeme tarafından yayın yasağı kararı alınmıştır" www.trthaber.com
571602 dedi: Tusaş'a saldırı olduğu için internet mi yavaşlatıldı? Genişletmek için tıkla... Her zamanki gördüğümüz şeyler. Kısıtlamalar yasaklamalar ve aynı hikayeler. Yayın yasağı falan gelmiş internete baktım şimdi de. Tusaşla ilgilidir büyük ihtimalle. TUSAŞ tesislerine yönelik terör saldırısıyla ilgili yayın yasağı RTÜK Başkanı Şahin: "TUSAŞ’ın Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı sonrasında mahkeme tarafından yayın yasağı kararı alınmıştır" www.trthaber.com
rexxz Hectopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #77 Önüne geçmek yerine sürekli erteleyen bir devlet sonumuz ne olacak belli değil.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 23 Ekim 2024 #79 840689 dedi: Bir Allah'ın kuluda şehitlere ansın başımız sağ olsun desin herkes internete bağımlı olmuş sonumuz hayır değil. Genişletmek için tıkla... Boyle durumlarda açılan ilk konu bellidir. Y platformuna erisemiyorum, ne oldu, kısıtlama mı geldi? Olaydan haberleri bile olmaz genelde. Bu bu oldu denince ne zaman açılır derler. Her zaman böyle oldu.
840689 dedi: Bir Allah'ın kuluda şehitlere ansın başımız sağ olsun desin herkes internete bağımlı olmuş sonumuz hayır değil. Genişletmek için tıkla... Boyle durumlarda açılan ilk konu bellidir. Y platformuna erisemiyorum, ne oldu, kısıtlama mı geldi? Olaydan haberleri bile olmaz genelde. Bu bu oldu denince ne zaman açılır derler. Her zaman böyle oldu.
tardub7 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 327 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #80 Teru dedi: YouTube falan açılıyor da bu haber sayfalarını engellerler diye düşünmüştüm. Öyle olmuş. Yayın yasağı gelmiş olmalı. Eki Görüntüle 2335865 Genişletmek için tıkla... Deoksiribo Nükleik Asit Bey ben hiç girememekteyim.
Teru dedi: YouTube falan açılıyor da bu haber sayfalarını engellerler diye düşünmüştüm. Öyle olmuş. Yayın yasağı gelmiş olmalı. Eki Görüntüle 2335865 Genişletmek için tıkla... Deoksiribo Nükleik Asit Bey ben hiç girememekteyim.