Efruzbey Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 339 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi 1660X Super Ventus, İ3 10105F, 16GB Ram(2x8) 500gb m2 ssd LG 24GN65R-B Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Bölümü Meslek Lisesi 26 Şubat 2024 #1 İnterneten nasıl para kazanabilirim? Öyle aman aman şeyler kazanılmayacağını biliyorum.
rully13k Femtopat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 93 26 Şubat 2024 #2 Efruzbey dedi: İnterneten nasıl para kazanabilirim? Öyle aman aman şeyler kazanılmayacağını biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tişört tasarlamak, logo tasarlamak, translate işlevi yapmak gibi şeyler. Ancak bunları yapacağına yazılım daha iyi olur.
Efruzbey dedi: İnterneten nasıl para kazanabilirim? Öyle aman aman şeyler kazanılmayacağını biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tişört tasarlamak, logo tasarlamak, translate işlevi yapmak gibi şeyler. Ancak bunları yapacağına yazılım daha iyi olur.
Efruzbey Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 339 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi 1660X Super Ventus, İ3 10105F, 16GB Ram(2x8) 500gb m2 ssd LG 24GN65R-B Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Bölümü Meslek Lisesi 26 Şubat 2024 #3 rully13k dedi: Tişört tasarlamak, logo tasarlamak, translate işlevi yapmak gibi şeyler. Ancak bunları yapacağına yazılım daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hangi siteleri kullanacağımı bilmiyorum bir de meslek okuyorum bilişim bölümü.
rully13k dedi: Tişört tasarlamak, logo tasarlamak, translate işlevi yapmak gibi şeyler. Ancak bunları yapacağına yazılım daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hangi siteleri kullanacağımı bilmiyorum bir de meslek okuyorum bilişim bölümü.
rully13k Femtopat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 93 27 Şubat 2024 #4 Efruzbey dedi: Hangi siteleri kullanacağımı bilmiyorum bir de meslek okuyorum bilişim bölümü. Genişletmek için tıkla... Bunlar hakkında bilgi toplayacak durumda değilim, ancak YouTube'a sizlere söylediğim işleri falan yazarsanız size uygun şeyler çıkacaktır elbet.
Efruzbey dedi: Hangi siteleri kullanacağımı bilmiyorum bir de meslek okuyorum bilişim bölümü. Genişletmek için tıkla... Bunlar hakkında bilgi toplayacak durumda değilim, ancak YouTube'a sizlere söylediğim işleri falan yazarsanız size uygun şeyler çıkacaktır elbet.