İnterneti 10 yılda nerede görüyorsunuz?

Starlink projesinde hedeflenen değerlere ulaşılmış değil (henüz). 36 dowlaod 10 upload değerlerine ulaşmışlar 597 uydu ile. 12.000 uydu hedefleniyormuş. Ulaşacağı değerleri bundan yola çıkarak hayal edebilirsiniz. Ama ben bir yerde bu gelişim olayının tıkanacağını düşünüyorum. Geliştir geliştir nereye kadar arkadaş ? illa bir sonu olacaktır.

Dünyanın her tarafında internet erişiminin olacağını düşünüyorum. İnternete bağlanan nesnelerin sayısı şuankinden fazla olacaktır.
Nesnelerin interneti daha aktif olacak, bu sayede big data daha da büyüyecek.

Son düzenleme:
Türk Telekom gibi şirket varken biz pek birşey görmeyiz. VDSL ağ kullanmak lüks oldu millete fiber diye yutturuyorlar VDSL altyapısını. AKK kalktı AKN geldi çok da güzel dalga geçiyorlar. En düşük segment simetrik internet aşırı pahalı cidden. 135 TL 100 Mbps hıza sahip internete vermek pek akıl karı değil. Niye bizde diğer ülkeler gibi ekonomik paketlerle yüksek hızlı internet kullanmayalım. Bizim ne eksiğimiz var ? Millet 5G teknolojisine geçti burda 35-100 Mbps internet kullanmak lüks olarak görülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…