Geçmiş olsun. Ben yıllardır superonline kullanıyorum. Geçtiğimiz sene sağ olsunlar modemin rezaletinden midir başka sorundan mıdır bilmem ama müşteri hizmetlerini araya araya bir hal olduk. Durum böyle olunca biz de TürkNet'e geçecektik ancak son anda 100 mbps + TV+ Full paket 150 lira teklifi sundular. Bu teklifi de o müşteri hizmetlerini o kadar arayıp o kadar şikayet çıkardığımız için almışız
Paketin şartnamesini okuduğumda gördüm. TürkNet'te 180 liraya 100 mbps alacaktık. Biz de Superonline'da kalmaya devam ettik. Tabi şöyle bir düdükleme yaptılar: Taahhüt bitmeden yeni pakete girdiğimiz için mesela Ocak ayında çıkmak istersem dahi önceki paketimin taahhütünü de ödemek zorunda kalacağız. İşte bu üzdü. Neyse ki performansta bir sorun yok.
Şu an çok şükür bir sıkıntı görmedim. Ara sıra yine ping giriyor ama dediğim gibi o modemin rezaleti. Müsait olduğumuz en yakın zamanda ya Superonline'ın Wi-Fi 6 teknolojili modemine geçeceğiz, ya da kendimiz Xiaomi'nin modemini alacağız.